Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آرایشی/بهداشت
آشپزی
آموزشی
آی تی
ادبی
استارتاپ
اقتصاد
امور زنان
بازی‌های کامپیوتری
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
پزشکی
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
تکنولوژی و صنایع
جامعه شناسی
حقوق
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
خانواده
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
روایت‌های شخصی
رویدادها
زندگی نامه
سئو
سبک زندگی
سرگرمی
سلامت
سلامت عمومی
سیاست
سیاسی/اجتماعی
سینما و تئاتر
صنایع
طراحی وبسایت
عکاسی
علم روز
علمی
فرهنگ
فضای مجازی
فلسفه
گردشگری
مارکتینگ
محیط زیست
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
مسائل روز
مطالب داغ
معماری و ساختمان سازی
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
موفقیت
نقد ادبی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
خانه @ سلامت @ تغذیه @ ادویه زعتر چیست

ادویه زعتر چیست

by | 8 خرداد 1401 | تغذیه | 0 comments

زعتر یک ادویه با طعم فوق العاده است که مختص کشورهای خاورمیانه می‌باشد. این ادویه از ترکیب چند ادویه بسیار پر خاصیت تشکیل شده است. خواص و ارزش غذایی هر یک از این ترکیبات موجب شده است مصرف و خرید ادویه زعتر، این ادویه بی نظیر علاوه بر طعم فوق العاده که به انواع غذاها می‌دهد ، از خواص دارویی فراوانی نیز برخوردار باشد.

مثل ادویه کاری که جزء ادویه ترکیبی محسوب می‌شود و ترکیبات آن بسته به منطقه و نوع کشور آن متفاوت است، ادویه زعتر نیز در کشورهای مختلف دارای رسپی‌های گوناگونی می‌باشد. لبنان از معروف‌ترین کشورهای دارای این نوع ادویه است.

در کشور خودمان نیز این ادویه خوش عطر و طعم به صورت بومی و بر اساس ذائقه ایرانی تهیه و عرضه شده است. از این ادویه در انواع پلو، به عنوان چاشنی انواع سالاد، به عنوان ادویه سیب زمینی، به عنوان طعم دهنده انواع غذا و … استفاده می‌شود.

در زبان عربی به آویشن کوهی، زعتر می‌گویند. اما در ترکیبات این نوع ادویه مشخصا از آویشن استفاده نشده است. همان‌طور که پیشتر بیان شد، این ادویه در بیشتر کشورهای آفریقا شمالی و همینطور کشورهای خاورمیانه تولید و عرضه می‌شود. از ترکیبات منحصر به فرد این محصول می توان به تخم گشنیز، سماق، زیره، رازیانه و … اشاره نمود.

خواص درمانی ادویه زعتر

با توجه به اینکه ادویه زعتر از ترکیب چند نوع ادویه تهیه می شود، لذا خواص این محصول بسته به ترکیبات آن متفاوت است. به طور کلی خواص این ادویه با توجه به ترکیبات ثابتی که در اکثر رسپی ها وجود دارد به شرح زیر می باشد:

  • بهبود و افزایش سیستم ایمنی بدن
  • تسکین دهنده التهاب
  • تقویت عضله ها و انرژی
  • افزایش قدرت حافظه
  • تمیز نمودن مجاری تنفس و …

در هنگام میل نمودن صبحانه پیشنهاد می شود از این ادویه بر روی پنیر ریخته و طعم فوق العاده و کم نظیری را تجربه نمایید. همچنین می‌توان از این ادویه در تهیه انواع نان نیز استفاده کنید. ترکیب این ادویه با روغن زیتون و استفاده از آن برای طبخ انواع نان در کشورهای عربی و بخصوص لبنان، رایج می‌باشد. در اکثر مواقع از این ادویه به عنوان چاشنی بر روی انواع غذا استفاده می‌شود.

farshadrm
farshadrm

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط