وکیل ویزای استارتاپ کانادا با ارائه راهنماییهای لازم و مشاوره حقوقی به کارآفرینان موفق کمک میکند؛ تا بتوانند با راهاندازی یک کسبوکار نوآورانه، اقامت دائم (PR) کانادا را دریافت کنند. مطابق این برنامه مهاجرتی، کارآفرینان میتوانند بعد از ثبت درخواست ویزا و سپری شدن مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا، به همراه خانوادههایشان مستقیما به کانادا نقلمکان کنند. اما چه مقدار سرمایه اولیه برای اخذ ویزای استارت آپ و راهاندازی بیزینس خود در کانادا نیاز دارید؟
فهرست
ویزای استارت آپ کانادا چیست؟
ویزای استارتاپ کانادا (Start-Up Visa Canada) که با نام SUV نیز شناخته میشود؛ یک برنامه مهاجرتی سرمایهگذاری است که به کارآفرینان خارجی این اجازه را میدهد تا با راهاندازی یک بیزنس خلاقانه و نوآورانه بتوانند اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. مطابق این برنامه مهاجرتی، متقاضیان واجد شرایط میتوانند به همراه خانوادههایشان در عرض 3 تا 6 ماه به کانادا نقلمکان کنند و طی 2.5 تا 3 سال نیز اقامت PR را دریافت کنند.
10 نکته کلیدی در مورد اخذ ویزای استارتاپ کانادا
در ادامه مطلب، نکات مهمی را که باید درباره ویزای استارتاپ کانادا برای شروع راهاندازی بیزنس و برندسازی بدانید، به شما ارائه میکنیم.
1. مزایا و معایب ویزای استارت آپ
قبل از هر اقدامی، ابتدا لازم است با مزایا و معایب ویزای استارت آپ کشور کانادا را در کنار هم بررسی کنید تا متوجه شوید آیا این برنامه برای شما مناسب است یا خیر.
ازجمله مزایای SUV عبارتند از:
- این یک برنامه مهاجرتی برای اقامت دائم در کانادا است.
- امکان مشارکت 5 نفر مشروط بر شرایط خاصی در راهاندازی یک استارتاپ وجود دارد (حداقل 10٪ مالکیت برای هر شریک مورد نیاز است).
- امکان نقلمکان به کانادا با اخذ ویزای کار Work Permit در حین رسیدگی به درخواست اقامت دائم برای متقاضیان فراهم است.
از معایب ویزای استارتاپ کانادا نیز میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- تعداد متقاضیان زیاد و رقابت بالا برای به دست آوردن حمایت از سازمانهای تعیین شده در کانادا.
- زمان پردازش طولانی معمولا بالای 3 سال برای اخذ اقامت دائم.
- نیاز به سرمایهگذاری اولیه زیاد.
- نیاز به یک مدل کسبوکار نوآورانه، قابل اعتماد و موفقیتآمیز.
- احتمال رد شدن درخواست اقامت PR یا تاخیر در تایید آن.
2. شرایط متقاضیان برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا
جهت واجد شرایط شدن برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا، باید موارد زیر را در نظر بگیرید:
- داشتن بیزنس فعال و ایده کسبوکار.
- دریافت نامه تاییدیه (LOS) از یکی از سازمانهای حمایت کننده ونچر، انجل یا انکوباتور در کانادا.
- دریافت مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی در سطح CLB 5.
- دارای تمکن مالی کافی و سرمایه عملیاتی بیش از 200 هزار دلار.
3. تفاوت بین سازمانهای حمایت کننده ونچر، انجل و انکوباتور
یکی از شرایط ضروری SUV برای کارآفرینان مهاجر، دریافت نامه پشتیبانی و گواهی تعهد از سازمانهای حمایت کننده کانادایی است. هنگامی که ایده کسبوکار نوآورانه خود را به این سازمانها ارائه میکنید؛ این سازمانها با بررسی پیشنهاد تجاری شما، پتانسیل موفقیتآمیز بودن آن را ارزیابی میکنند. در نهایت، اگر ایده شما انتخاب شود، میتوانید نامه تاییدیه و بودجه حمایتی را از آن سازمان خصوصی دریافت کنید.
اما این سازمانها تفاوتهایی با یکدیگر دارند که در ادامه آنها را بررسی میکنیم:
- صندوقهای سرمایهگذاری ونچر (Venture Capital Funds): این صندوقها برای کمک مالی تا حداقل 200000 دلار به شرکتهای سرمایهگذاری حرفهای راهاندازی شدهاند و بودجه حمایتی را از طریق منابع خارجی مختلف تامین میکنند.
- سرمایهگذاران انجل (Angel Investors): سرمایهگذارانی که منابع مالی شرکتهای کوچک و نوپا را تا حداقل 75000 دلار تامین میکنند.
- انکوباتورها (Business Incubators): شرکتهایی هستند که با ارائه خدمات متعدد مانند فضای اداری یا آموزش مدیریت به سرمایهگذاریهای تجاری جدید کمک میکنند.
به طور کلی، انتخاب سازمان حمایت کننده مناسب که با ایده کسبوکار شما همسو باشد، بسیار مهم است. در این خصوص، بهتر است با مشاورین متخصص یا وکیل ویزای استارتاپ کانادا مشورت کنید. درنای آبی یک موسسه مهاجرتی معتبر متشکل از کارشناسان و وکلای مجرب است که شما را از مرحله اخذ ویزا تا تدوین بیزنس پلن و راهاندازی یک استارتاپ جدید در کانادا راهنمایی میکنند و بهترین مسیر اخذ ویزای استارتاپ کانادا را متناسب با شرایط شما ارائه میدهند. به دلیل رزومه بسیار قوی این موسسه، توصیه ما به شما نیز این است که با کمک مشاورههای تخصصی موسسه درنای آبی مسیر اخذ ویزای استارت آپ کشور کانادا را طی کنید تا با کمترین مشکل در این پروسه روبهرو شوید.
4. روند ثبت درخواست برای اخذ ویزای استارتاپ
مطابق قوانین جدید استارتاپ کانادا، برای ثبت درخواست این ویزا، ابتدا باید یک طرح تجاری، ایده نو یا اختراع ثبت شده داشته باشید. سپس، سازمان حمایت کننده مد نظرتان را انتخاب کنید. در مرحله بعدی، پس از تایید ایده تجاری و دریافت نامه پشتیبانی از سازمان حمایت کننده، باید مدارک مورد نیاز ازجمله مدارک هویتی، نامه تاییدیه LOS، مدارک زبان و تمکن مالی خود را آماده کنید. سپس، باید این مدارک را به همراه فرم درخواست ویزای استارتاپ به اداره مهاجرت کانادا IRCC ارسال کنید و هزینههای مورد نیاز را پرداخت کنید. تا در نهایت، پرونده شما توسط مراجع مربوطه بررسی شود.
5. نقش کلیدی وکیل ویزای استارتاپ کانادا در مهاجرت موفق
وکیل ویزای استارتاپ کانادا از نقشهای کلیدی در امور مهاجرتی است که با ارائه مشاورههای حقوقی سازنده، شما را در مراحل مختلف برنامه مهاجرتی استارتاپی راهنمایی میکند. وجود یک مشاور دانا و باتجربه در مسیری که برایتان تازگی دارد، سرعت رسیدن به موفقیت شما را شدت میبخشد.
6. هزینهها و سرمایه مورد نیاز برای برنامه استارت آپ
به طور کلی، هزینههای برنامه مهاجرتی استارت آپ در کانادا شامل هزینه اخذ ویزا و هزینههای مربوط به وکیل ثبت شرکت در کانادا و همچنین راهاندازی کسبوکار میشود؛ بنابراین، برای شرکت در این برنامه باید حداقل سرمایه اولیه بین 150000 تا 250000 دلار کانادا داشته باشید.
7. زمان پردازش درخواست و بررسی پرونده استارتاپ
معمولا زمان پردازش درخواست ویزای استارتاپ با توجه به حجم پروندهها و مرحله بازبینی پرونده (Peer Review) بین 12 تا 16 ماه و در بهترین حالت بین 4 تا 8 ماه طول میکشد. درواقع، مرحله بازبینی پرونده، یک مرحله نهایی برای چک کردن استانداردهای رعایت شده و جلوگیری از تقلب است.
8. ریجکتی و رد درخواست ویزای استارتاپ
گاهی اوقات، افسر مهاجرت به دلایلی مانند اطلاعات فیک یا دروغین، تمکن مالی ضعیف یا مدارک ناقص، درخواست متقاضی مبنی بر اخذ ویزای استارتاپ و اقامت دائم را ریجکت میکند. در این صورت، باید ایرادات پرونده را رفع و مجددا درخواست خود را ثبت کنید. یا طی یک نامه اعتراضی به اداره مهاجرت کانادا، درخواست بازبینی پرونده را ثبت کنید. برای جلوگیری از ریجکت شدن درخواستتان حتما از مشاوران موسسه درنای آبی راهنمایی بخواهید.
9. وضعیت اقامت دائم سایر اعضای تیم استارتاپی
یک تیم کارآفرینی با حداکثر 5 نفر اعضا نیز میتواند از طریق برنامه ویزای استارت آپی به عنوان یک کسبوکار واحد، درخواست اقامت دائم دهد. با این حال، اگر با درخواست عضو ضروری تیم موافقت نشود، شانس دریافت اقامت دائم برای سایر اعضای تیم نیز از بین میرود.
10. وضعیت اقامت دائم بعد از شکست پروژه استارتاپی
از مزایای برنامه استارتاپی، این است که حتی اگر ایده کسبوکار شما در کانادا شکست بخورد؛ مجوز اقامت دائم شما به خطر نمیافتد.
سخن آخر
ویزای استارت آپ کانادا که مختص به کارآفرینان و مخترعین خلاق است؛ یک راه مطمئن برای اخذ اقامت دائم در این کشور است. با مطالعه نکات این مقاله و مشورت با وکیل ویزای استارتاپ کانادا میتوانید مهاجرت راحت و موفقیتآمیزی را تجربه کنید.
0 Comments