Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
طبیعت و محیط زیست
علم و فناوری
فیلم و سرگرمی
گردشگری
مارکتینگ
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
banner
banner
خانه @ سلامت @ تغذیه @ بررسی طبع انواع عسل طبیعی

بررسی طبع انواع عسل طبیعی

by | 24 مهر 1401 | تغذیه, سلامت عمومی | 0 comments

ما در زنبورداری انواع عسل برداشت می‌کنیم و همان‌گونه که سایر خصوصیات عسل از جمله طعم، رنگ، غلظت و … با یکدیگر متفاوت است، طبع انواع عسل طبیعی نیز با یگدیگر فرق دارد.

از دیدگاه طب سنتی، طبع انواع عسل طبیعی در گروه مواد غذایی با طبع گرم قرار می‌گیرد اما در واقعیت چنین نیست. بسته به نوع عسل، طبع عسل می‌تواند در گروه طبع گرم، سرد یا معتدل قرار گیرد.

طبع عسل چگونه است و ناشی از چه چیزی است؟

در واقع در جواب سوال کسانی که می‌پرسند عسل گرم است یا سرد باید گفت طبع انواع عسل طبیعی بستگی به شهد گل و گیاهانی دارد که زنبورعسل از آن‌ها تغذیه کرده است. اگر طبع شهد گل یا گیاهی که زنبور از آن تغذیه کرده، گرم باشد طبع عسل تولید شده هم گرم خواهد بود و بالعکس.

همچنین بخوانید  خوردن عسل در بارداری

آیا هر نوع عسل برای همه افراد مناسب است؟  

عسل یک ماده بسیار مغذی و مفید است که سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، مواد معدنی، ویتامین‌ها و آنزیم‌ها می‌باشد و مصرف آن برای همه افراد توصیه می‌شود و برای سلامتی بدن بسیار مفید است.

اما بهتر است که افراد ابتدا طبع انواع عسل طبیعی را بشناسند و متناسب با طبع بدنشان، از عسل مناسب مزاج خود استفاده کنند.

فواید شناخت طبع عسل

بیشتر مردم به‌ دلیل عدم شناخت از طبع انواع عسل طبیعی، ممکن است عسلی مصرف کنند که سازگاری با مزاج بدنشان ندارد و همین باعث می‌شود این افراد در خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها قرار بگیرند.

بنابراین آگاهی از طبع عسل مصرفی، از اهمیت بسیار زیادی برای سلامتی بدن برخوردار است و شناخت طبع مواد غذایی در طب سنتی نیز بسیار حائز اهمیت است و اساس درمان و پیشگیری از بیماری‌ها در طب سنتی براساس شناخت طبع افراد صورت می‌گیرد.

در واقع هر انسانی لازم است طبع بدن خود و همچنین طبع مواد خوراکی را بشناسد تا سبک زندگی و تغذیه خود را براساس آن تنظیم کند. بنابراین شناخت اینکه طبع عسل گرم است یا سرد بسیار اهمیت دارد.

همچنین بخوانید  نکات مهمی که در دوران بارداری باید به آن توجه کرد

طبع انواع عسل 

همانطور که گفتیم بسته به اینکه زنبورعسل از شهد چه نوع گل و گیاه استفاده کرده است می‌توان گفت که طبع عسل گرم است یا سرد. پس در حالت کلی می‌توان گفت تفاوت در طبع عسل از تفاوت در منبع تغذیه زنبورعسل ناشی می‌شود. در حالت کلی طبع انواع عسل طبیعی را می‌توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

عسل های با طبع گرم

عسل آویشن، عسل جنگلی، عسل آفتابگردان، عسل سیاه دانه، عسل شوید، عسل مریم گلی، عسل کلپوره، عسل خاکپور، عسل اکالیپتوس، عسل زعفران، عسل جاوشیر، عسل باریجه، عسل بادام، عسل ترنجبین

عسل های با طبع معتدل

عسل گون، عسل زرشک، عسل مرکبات، عسل عناب، عسل چندگیاه، عسل گشنیز، عسل سماق، عسل کنار

افرادی که طبع سرد دارند چه عسلی استفاده کنند؟

افرادی که افت قند خون و فشار دارند در واقع سرد مزاج می‌باشند این افراد می‌توانند از هر نوع عسلی با خیال راحت استفاده کنند. البته بهتر است که از عسل‌هایی با طبع گرم استفاده کنند مثل عسل آویشن، عسل اکالیپتوس، عسل زعفران

همچنین بخوانید  حیوانات خانگی و روابط آن ها با کودکان

افراد که طبع گرمی دارند چه نوع عسلی استفاده کنند؟

این افراد باید از عسل‌هایی با طبع سرد استفاده کنند مثل عسل طبیعی گشنیز و کُنار. این نوع عسل‌ها به خصوص عسل کنار و گشنیز از عسل‌هایی می‌باشند که مناسب افراد گرم مزاج هستند و افرادی که طبع گرمی دارند می‌توانند با خیال راحت از آن‌ها مصرف کنند. زیرا طبع گیاه‌هایی که این عسل‌ها توسط زنبور عسل از شهد آن‌ها تولید شده (گیاه گشنیز و کنار) سرد است بنابراین این عسل‌ها طبع معتدل‌ دارند. همچنین این افراد می‌توانند عسل را با سرکه یا لیمو مخلوط کنند تا این مواد با طبع سرد بدنشان بتوانند گرمی عسل را تا حدودی کاهش بدهند. اصطلاحا در طب سنتی توصیه می‌شود که مصلح سرد با گرمی‌جات استفاده شود.

کدام نوع عسل برای تمام طبع‌ها مناسب است؟

عسل‌هایی با طبع معتدل با همه مزاج‌ها سازگار بوده و همه افراد می‌توانند از این نوع عسل‌ها استفاده کنند مثل عسل گون، عسل مرکبات، عسل عناب

osareh

osareh

چطور بود؟
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط