Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
برنامه نویسی
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
طبیعت و محیط زیست
علم و فناوری
فیلم و سرگرمی
گردشگری
مارکتینگ
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
پذیرش پست مهمان در یونویس
خبر فوری
خانه @ سلامت @ بهترین فیزیوتراپی و دکتر خوب فیزیوتراپیست چه ویژگی هایی دارد؟

بهترین فیزیوتراپی و دکتر خوب فیزیوتراپیست چه ویژگی هایی دارد؟

by | 16 آبان 1401 | سلامت, سلامت عمومی | 1 comment

آیا تا به حال مرکز فیزیوتراپی مراجعه کردید؟ تجربه شما چی بوده؟ آیا از خدمات دریافت شده رضایت داشته‌اید؟ آیا از حقوق بیماران در این مورد اطلاع دارید؟ آیا می‌دانستید برای فیزیوتراپی فقط و فقط فیزیوتراپیست دارای شماره نظام پزشکی حق حاضر شدن بر بالین بیمار را دارد و منشی و دستیار حق انجام هیچ یک از اعمال فیزیوتراپی را ندارند؟ آیا می‌دانستید که بهترین تجهیزات فیزیوتراپی دارای چه ویژگی هایی هستند؟  در این مقاله می‌خواهیم به این پرسش‌ها پاسخ بدیم.

 

ویژگی های یک فیزیوتراپی خوب 

شاید نتوان بهترین فیزیوتراپی را با این اطلاعات تشخیص داد ولی حداقل می‌توان یک فیزیوتراپی خوب را پیدا کرد.

  1. شخص فیزیوتراپیست تمام اعمال فیزیوتراپی را انجام می‌دهد که شامل لیزر درمانی – مگنت درمانی – اولتراسوند و الکتروتراپی است.
  2. تجهیزات بروز و کالیبره شده دارای تاییدیه‌های لازم، همچنین دارای تاییدیه اف دی ای یا تاییدیه اداره بهداشت اروپا
  3. نوبت‌دهی آنلاین و سریع بدون دردسر نشان دادن حضوری نسخه 
  4. هزینه‌ها مطابق تعرفه مصوب وزارت بهداشت باشد نه بیشتر و نه کمتر! بله کمتر هم نباشد.
  5. رعایت بهداشت محیط و استفاده از ملافه و روبالشی و تمام لوازم فیزیوتراپی مخصوص هر بیمار که بعنوان مثال پدهای فیزیوتراپی بصورت شخصی مخصوص هر بیمار باشد.
  6. دسترسی راحت و بدون پله بودن ساختمان فیزیوتراپی یا داشتن آسانسور بروز و سالم که بیماران بتوانند به سهولت رفت‌وآمد کنند.
  7. واقع شدن در خیابان‌های اصلی اما خلوت از جهت جای پارک و بدون دردسر بودن پیاده سوار شدن بیماران
همچنین بخوانید  توهم در کودکی و میانسالی

 

فیزیوتراپی همگام

شماره نظام پزشکی را از کجا چک کنیم؟

همانطور که قبلا گفتیم هیچ کسی جز فیزیوتراپیست حق انجام فیزیوتراپی برای شما را ندارد و متاسفانه در بعضی از مراکز درمانی بخصوص آنهایی که شلوغ‌تر هستند و تعرفه‌ای کمتر از تعرفه وزارت بهداشت می‌گیرند یعنی ویزیت ارزان‌تر دارند، بجای فیزیوتراپیست، از منشی یا دستیار استفاده می‌کنند و ادعا دارند که منشی یا دستیارشان از رشته‌های مرتبط مثل تربیت بدنی و … هستند؛ درحالی که طبق قانون وزارت بهداشت و نظام پزشکی فارغ التحصیلان رشته‌های تربیت بدنی و حرکات اصلاحی حتی اگر مدرک phd یا دکتری داشته باشند، اجازه کار درمانی ندارند به دلیل اینکه این رشته‌ها از اساس کارآموزی بالینی در بیمارستان ندارد و سر فصل دروس این رشته‌ها که جزء وزارت علوم هستند با رشته‌های وزرات بهداشتی مانند پزشکی، داروسازی، فیزیوتراپی، پرستاری و … متفاوت است.

شما می‌توانید در مراجعه به هر مرکز درمانی از فردی که درحال انجام درمان شما است تقاضای معرفی کامل نام و نام خانوادگی و شماره نظام پزشکی کنید! و می‌توانید از سایت نظام پزشکی اسم وفامیل فرد را جستجو نمایید و مشاهده کنید که آیا شماره نظام دارد یا خیر و اگر دارد مدرک ایشان چیست! 

همچنین بخوانید  انواع ماساژ و روش های آن

درصورتی که شماره نظام پزشکی نداشته باشند یعنی عملا صلاحیت انجام فیزیوتراپی را ندارند، پس شما می‌توانید اعتراض کنید و ویزیت خود را پس بگیرید.

پس بهترین فیزیوتراپی همان است که شخص فیزیوتراپیست درمان شما را انجام دهد.

بهترین دستگاه ها فیزیوتراپی برای درمان کدام است ؟

دستگاه‌های فیزیوتراپی به شرح زیر در ایران موجود هستند:

  1. لیزر پرتوان
  2. مگنت درمانی
  3. الکتروتراپی یا استیمولاتور
  4. اولتراسوند
  5. الکتروآکوپانکچیر
  6. شاک ویو
  7. تکار یا آر اف
  8. بیوفیدبک
  9. نوروفیدبک
  10. هایتسلا مگنت

از بین این موارد انتخاب و تاثیر آن بر بیمار شما بر عهده پزشک متخصص ارتوپدی یا مغز و اعصاب می‌باشد اما درباره هرکدام از این دستگاه‌ها می‌توان توضیح کوتاهی داد. بعنوان مثال درباره لیزر پرتوان می‌توان گفت که تاثیر نور پر انرژی لیزر تابیده شده بر بافت آسیب دیده بر روی مولکول‌های تشکیل دهنده دیواره سلول و میتوکندری داخل سلول اثر می‌گذارد که این تاثیر وابسته به فرکانس نور لیزر در هر ثانیه و توان آن بر حسب وات است. بعنوان مثال در لیزر درمانی بعد از جراحی زانو هدف از تابیدن نور لیزر بر ناحیه آسیب دیده کاهش تورم و التهاب برای افزایش دامنه حرکتی یا خم کردن زانو می‌باشد. 

همچنین بخوانید  علت اصلی دندان قروچه کودکان در خواب و درمان آن

درباره تاثیر مگنت در سلول‌های عصبی می‌توان بسیار صحبت کرد اما مهم‌ترین تاثیر مگنت درمانی در فیزیوتراپی رویش مجدد عصب بعد از جراحی پیوند عصب است. در فیزیوتراپی همگام در اندیشه فاز یک دستگاه مگنت درمانی پیشرفته با شدت بالا جهت درمان این بیماران تهیه شده است.

یا درباره تکار می‌توان در بیماری‌هایی نظیر کاهش دامنه حرکتی مفصل، بخصوص بعد از جراحی اشاره کرد. تکار با فیزیوتراپی صحت و سلامتی شما را بعد از جراحی برمی‌گرداند. تاثیر تکار یا آر اف بر عضلات و مفاصل را در همان جلسه اول می‌توانید حس کنید، افزایش قابل ملاحظه دامنه حرکتی مفصل خشک شده را می‌توانید بصورت واضح ببینید.

درباره دستگاه الکتروتراپی می‌توان در موارد کاهش قدرت عضلات که باید همراه تمرین درمانی پیشرفته توسط فیزیوتراپیست در حین انجام آن اشاره کرد، الکتروتراپی با تحریک عصب و عضله در فیزیوتراپی توان عضلات را افزایش می‌دهد و بهبود قدرت عضلات ضعیف شده را در پی خواهد داشت. ما در مرکز توانبخشی همگام تمام این موارد را برای شما عزیزان فراهم کرده‌ایم.

sabtnam78
sabtnam78
RSS
چطور بود؟
+1
+1
+1
1
+1
+1
+1
+1

1 Comment

  1. سادات
    0
    0

    بنظر من در شهريار و اندیشه فاز یک
    بهترین فیزیوتراپی همگام است
    hamgam

    Reply

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط