دانش آموزان زیادی از سراسر دنیا پس از اخذ دیپلم سعی در معادل سازی و دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی در رشته مورد علاقه خود از دانشگاه های ترکیه را دارند. اگر شما هم قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور را دارید ابتدا لازم است از تمام شرایط ورود به این دانشگاهها و هزینههای آن مطلع باشید.
سایت اعزام رسمی دانشجو سعی دارد تمامی اطلاعات مربوط به تحصیل در مقطع کارشناسی ترکیه را در این مقاله برای شما مخاطبین گرامی بازگو کند.
مزایای تحصیل در ترکیه
تحصیل در ترکیه و اخذ مدرک رسمی دانشگاهی از دانشگاه های دولتی و یا خصوصی ترکیه مزایای زیادی به همراه دارد و بی شک ورود دانشجویان خارجی به این دانشگاهها به دلیل وجود این مزایا میباشد.
اولین مسئلهای که یک دانشجو برای تحصیل در یک کشور خارجی لازم است در نظر داشته باشد هزینههای مربوط به اسکان و شهریه دانشگاه است که از این نظر کشور ترکیه از مناسبترین کشورها بوده که با وجود ارزان بودن واحد پولی لیر در آن دانشجویان با مشکلات کمتری در خصوص پرداخت هزینههای تحصیل رو به رو خواهند شد.
اعتبار دانشگاههای ترکیه که همگی آنها طبق معاهده بولونیا عمل کرده و آموزشهای خود را با دانشگاههای اروپایی هماهنگ کردهاند بر کسی پوشیده نیست. با توجه به اجرای این معاهده در نظام دانشگاهی ترکیه مدرک کسب شده از این دانشگاهها در کل دنیا شناخته شده و معتبر میباشد. مردم ترک کشور ترکیه را به عنوان مردمانی خونگرم در دنیا میشناسند که فرهنگ نزدیکی به فرهنگ مردم ایران دارند و همین امر سبب میشوند تا ایرانیان راحتتر خود را با شرایط اجتماعی این کشور وفق دهند.
نزدیکی به ایران و تسریع در رفتوآمد، امکان تحصیل به زبانهای مختلف و یادگیری زبان ترکی در این کشور و بالا بودن سطح خدمات و امکانات آموزشی از دیگر مزایای مهم تحصیل در کشور ترکیه میباشد.
شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی ترکیه
اکنون که با مزایای تحصیل در ترکیه آشنا شدهاید لازم است شرایط ورود به مقطع کارشناسی یا لیسانس در ترکیه را مورد بحث قرار دهیم. برای اقدام به پذیرش دارا بودن شرایطی مانند مدرک تحصیلی دیپلم و ریز نمرات و معدل این دوره تحصیلی از اهمیت زیادی برخوردار است. میزان معدل مورد نظر بستگی به دانشگاه انتخابی شما برای اخذ پذیرش خواهد داشت.
دارا بودن مدرک زبان انگلیسی و در صورتی که دانشجو بخواهد به زبان ترکی در این دانشگاهها تحصیل کند ارائه مدرک زبان ترکی استانبولی و تسلط کامل به این زبان ضروری است. مرحله مهم ورود به دانشگاه در این کشور شرکت در آزمونهایی است که اخذ نمره قبولی در آن ها برای وارد شدن به دانشگاه از اهمیت بالایی برخوردار است.
در دانشگاههای ترکیه دو نوع آزمون به نام های آزمون YOS که شیوه برگزاری آن به زبان ترکی بوده و آزمون SAT که زبان انتخابی آن انگلیسی است برگزار میشود. مدت زمان تحصیل کارشناسی ترکیه ۴ سال خواهد بود.
موارد مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی در ترکیه
هر دانشگاهی با توجه به قوانین و شرایط خود از دانشجویان ورودی مدارک متفاوتی را در خواست میکند. اما به طور معمول در همه دانشگاهها ارائه مدارک زیر مشترک و الزامی است.
- اصل تمامی مدارک شناسایی
- ترجمه مدرک دوره دبیرستان
- مدرک معتبر زبان انگلیسی با کسب نمره ۶ از آزمون آیلتس و یا مدرک زبان ترکی به همراه کسب نمره b1 آزمون تومر
- قبولی در یکی از آزمون های sat یا yos
- معدل مورد نیاز و ریز نمرات دوره قبلی تحصیلی به همراه ترجمه آن
- تکمیل و تحویل فرم اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر
برای دانشجویانی که مایلند در کنار خانواده خود در کشور ترکیه زندگی کنند میتوانند بعد از اتمام یک سال تحصیلی برای دریافت ویزای همراه تحصیلی اقدام کنند. از طریق این ویزا همسر فرد دانشجو و فرزندانی که سنی کمتر از ۱۸ سال دارند میتوانند به او ملحق شوند.
برای خواندن ادامه این مطلب به سایت اعزام دانشجو به مقاله تحصیل در مقطع کارشناسی ترکیه مراجعه کنید.
0 Comments