استفاده از تلفنهای همراه یا بهترین محصولات آیفون امروزه تبدیل به بخش جدایی ناپذیری از زندگی انسان شده است. استفاده مکرر و طولانی مدت از گوشیهای همراه سبب میشود که به تدریج و در گذر زمان به مانند سایر لوازم مصرفی خراب شده و نیاز به تعمیر داشته باشند. هر یک از مشکلات نرم افزاری گوشی های اندرویدی، کارکرد و کارایی آنها را تحت الشعاع قرار میدهد و طبیعتا دردسرهای زیادی برای ما ایجاد میکنند. در این بخش به رایجترین مشکلات نرم افزاری گوشی های اندرویدی و روشهای برطرف کردن آنها میپردازیم.
فهرست
1. خالی شدن سریع شارژ گوشی
یکی از متداولترین مشکلات نرم افزاری گوشی های اندرویدی، خالی شدن سریع شارژ گوشی به خصوص در زمانهایی است که به آن نیاز دارید که ممکن است باعث نگرانی و ناراحتی شما شود. این مشکل میتواند دلایل زیادی همچون استفاده نادرست از گوشی، اشتباه در نحوه شارژ گوشی، اجرای برنامههای پرمصرف، بروزرسانی سیستم عامل و… داشته باشد. برای حل این مشکل میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
- 1.با مراجعه به قسمت باتری در بخش تنظیمات، نسبت به غیرفعالسازی و یا حذف برنامههایی که مصرف بالایی دارند اقدام کنید.
- 2. اپلیکیشن های گوشی را به طور مرتب آپدیت کنید.
- 3. روشنایی گوشی را روی کمترین میزان ممکن قرار دهید.
- 4.حالت ذخیره انرژی باتری را فعال کرده و روی وضعیت خودکار قرار دهید.
- 5. در زمانهایی که به بلوتوث گوشی نیاز ندارید آن را خاموش کنید.
- 6. اگر پس از آپدیت سیستم عامل، باتری گوشی شما سریع خالی شد بهترین روش برای حل این مشکل ریست فکتوری کردن گوشی است.
- 7. از شارژر استاندارد برای گوشی استفاده کنید.
- 8. وقتی شارژ گوشی شما به 20 درصد رسید نسبت به شارژ کردن گوشی اقدام کنید و وقتی که به 80 درصد رسید آن را از شارژ جدا کنید.
2. فریز شدن و کاهش سرعت گوشی
کاهش سرعت یکی از رایجترین مشکلات نرم افزاری گوشیهای اندروید است. علت اصلی کاهش سرعت در گوشیهای اندرویدی تعداد زیاد اپلکیشنهای بلااستفاده است که بر روی گوشی نصب شدهاند. البته باز بودن و اجرای همزمان چندین برنامه بر روی گوشی هم میتواند دلیل کاهش سرعت گوشیهای اندرویدی باشد. این مشکل را به راحتی میتوانید حل کنید، فقط کافی است اپلیکیشنهایی را که استفادهای از آنها نمیکنید حذف کنید. برای این کار میتوانید برنامه Clean Master مخصوص اندروید را نصب کنید. این برنامه قابلیت حذف اپلیکیشنهای بلااستفاده و فایلهای حجیم را برای شما فراهم میکند.
۳. عدم اتصال وای فای
یکی دیگر از رایجترین مشکلات گوشی های اندرویدی، وصل نشدن به وای فای است. ممکن است چندین بار تلاش کنید که به وای فای وصل شوید اما هر بار در اتصال دچار مشکل میشوید. این مشکل را به راحتی میتوانید حل کنید فقط کافی است گوشی خود را ریاستارت کنید و به مدت یک دقیقه در حالت هوپیما قرار دهید. مجدد اتصال به وای فای را امتحان کنید.
4. همگام سازی خطا با گوگل
بیشتر اوقات برای تهیه نسخه پشتیبان از لیست مخاطبان از همگام سازی سرور گوگل با گوشی اندرویدیتان استفاده میکنید. اما بسیاری از دارندگان گوشی های اندرویدی در زمینه همگام سازی مشکل دارند. برای حل این مشکل روشهایی وجود دارد. لازم است ابتدا گذرواژه حساب کاربریتان را بررسی کنید تا از تغییرات احتمالی آن باخبر شوید. اگر گذرواژه آن تغییر کرده بود لازم است آن را آپدیت کنید. اگر با این روش مشکل حل نشد باید به مدت 30 ثانیه گوشی را در حالت هواپیما قرار دهید و دوباره تلاش کنید. روش دیگر آن است که حساب کاربری خود در گوگل را حذف کنید و مجدد آن را اضافه کنید.
5. فراموش کردن الگو و یا رمز باز کردن گوشی
یکی دیگر از رایجترین مشکلات گوشی های اندرویدی، فراموش کردن رمز و یا الگوی باز کردن صفحه نمایش است که سبب میشود نتوانید کاری با گوشی انجام دهید. علت این مشکل اغلب استفاده از رمزها و الگوهای سخت و پیچیده است که باعث میشود نتوانید به راحتی آن را به خاطر بیاورید. برای حل این مشکل دو روش وجود دارد که روش اول شامل بازکردن الگوی گوشی به روش پیشرفته است که ممکن است باعث از دست رفتن اطلاعات شود در حالی که روش دوم که احتمال از دست رفتن اطلاعات در آن کم است، شامل باز کردن الگوی گوشی با راه اندازی مجدد است.
6. از کار افتادن کیبورد
یکی دیگر از متداولترین مشکلات گوشی های اندروید، گیر کردن کیبورد و کار نکردن آن است. اگر کیبورد شما دیر پاسخ میدهد و یا متوقف میشود بهتر است از Google Keyboard که یکی از محبوبترین برنامههای کیبورد گوگل است را نصب کنید. این امکان وجود دارد که این کیبورد را به عنوان برنامه کیبورد پیشفرض نصب کرده و از تایپ کردن لذت ببرید.
7. خاموش شدن نمایشگر به هنگام شارژ شدن
یکی دیگر از مشکلات گوشی های اندرویدی، خاموش شدن نمایشگر به هنگام اتصال به شارژر است که برای رفع این مشکل باید به قسمت تنظیمات و سپس بخش اپلیکیشنها و قسمت Devolvement مراجعه کنید و گزینه Stay awake را برای روشن نگه داشتن صفحه نمایش به هنگام شارژ علامت بزنید.
8. شارژ نشدن گوشی های اندروید
یکی دیگر از رایجترین مشکلات گوشی های اندروید شارژ نشدن گوشی است. برای حل این مشکل میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
- 1.از سالم بودن پریزی که گوشی به آن وصل است مطمئن شوید
- 2. مطمئن شوید که آداپتور و کابل آن سالم است.
- 3. گوشی را یکبار ریاستارت کنید.
- 4. گوشی را در حالت خاموش به شارژ وصل کنید.
- 5. سیستم عامل گوشی را آپدیت کنید.
- 6. اگر با انجام روشهای بالا مشکل گوشی برطرف نشد، باید برد USB و سوکت شارژ تعمیر یا تعویض شود.
9. باز شدن خودکار برنامه های گوشی
یکی دیگر از رایجترین مشکلات گوشی های اندروید اجرای خودکار برنامههای گوشی است که ممکن است به علت تنظیمات خود برنامه و یا وجود ویروس باشد. برای حل این مشکل باید:
- 1. برنامههای درون گوشی را به روز رسانی کنید.
- 2. برنامههای خود را از منابع معتبر دریافت کنید.
- 3. یک آنتی ویروس قوی بر روی گوشی خود نصب کنید.
- 4. برنامههایی را که به آنها نیاز ندارید دسترسی شان را غیرفعال کنید.
10. خطاهای گوگل پلی
گوگل پلی مرکز دانلود اپلیکیشنهای اندروید است. اگر اپلیکیشنهای اندروید را از گوگل پلی دانلود کرده و روی گوشی خود نصب کردهاید و با خطاهایی مثل دانلود نشدن برنامه مواجه شدید، این یک مشکل است. دانلود نشدن اپلیکیشن های ضروری برای گوشی اندروید باعث میشود نتوانید با گوشی خود هیچ کاری انجام دهید. برای حل این مشکل میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
- 1 .باید حساب کاربری خود را در گوگل حذف و مجدد اضافه کنید که این کار سبب میشود مشکل شما در زمان کوتاهی حل شود.
- 2. با حذف دادهها و حافظه پنهان گوگل پلی و سرویسهایش میتوانید این مشکل را حل کنید.
- 3. اگر با انجام این کارها مشکل برطرف نشد باید به بخش Apps گوگلی پلی رفته و گزینه Uninstall Updates را انتخاب کنید.
۱۱. فضای ناکافی
با توجه به اینکه اندروید حافظه محدودی برای اپلیکیشنها تعریف کرده است و امکان افزایش آن وجود ندارد، پس اگر گوشی شما پیوسته اخطار فضای ناکافی را صادر میکند تنها راه حل نصب برنامه CCleaner است که میتواند در آزادسازی حافظه به شما کمک کند.
12. شناسایی نشدن کارت SD
با توجه به اینکه کارتهای SD بعد از مدتی پر میشوند بهترین کار این است که با استفاده از کامپیوتر دسکتاپ و یا لپتاپ آنها را فرمت کنید.
13. استفاده بیش از حد گوشی از اینترنت داده
گوشی های اندروید برای حل این مشکل راهحلی به نام Data Usage را ارائه دادهاند. با استفاده از این قابلیت میتوانید به سرعت استفاده گوشی از اینترنت داده را محدود کنید. با انجام این کار وقتی مصرف اینترنت شما بیشتر از حد مجاز باشد، گوشی اینترنت و یا وای فای را غیرفعال میکند.
14. داغ شدن گوشی موبایل
یکی دیگر از مشکلات گوشی های اندرویدی که ممکن است نگران کننده باشد داغ شدن آن است که میتوانید با روشهای زیر از آن پیشگیری کنید:
- 1. هنگام شارژ گوشی، قاب آن را خارج کنید.
- 2. در زمان شارژ شدن، از گوشی استفاده نکنید.
- 3. از شارژر اصلی گوشی خود استفاده کنید.
- 4. سیستم عامل گوشی خود را همیشه به روز کنید.
- 5 از نصب و اجرای برنامهها و بازیهای سنگین به مدت زیاد اجتناب کنید.
- 6. از اجرای همزمان چند برنامه پرهیز کنید.
- 7. برنامه های که زیاد باتری مصرف می کنند را پاک کنید.
- 8 . از قرار دادن گوشی در مقابل تابش مستقیم نور خورشید یا در مکانهایی که دما در آن بالا است، دوری کنید.
در صورتی که با امتحان روشهای ذکر شده مشکل گوشی شما برطرف نشد، احتمال دارد باتری گوشی شما خراب شده باشد و یا در مدار پاور اختلالی وجود داشته باشد.
18. هنگ کردن گوشی
یکی از مشکلات بسیار رایج و البته کلافه کننده بخصوص در بین گوشیهای میان رده، هنگ کردن است. با توجه به اینکه این گوشیها، پردازنده قوی و رم بالایی ندارند و همچنین ضعف سخت افزاری شان سبب میشود که مدام با مشکل هنگ کردن روبرو شوند. البته این مشکل میتواند به دلایل دیگری هم رخ دهد که با بررسی آنها میتوانید نسبت به رفع آنها اقدام کنید. یکی از دلایل اصلی هنگ کردن گوشی، پر بودن حافظه گوشی است که سبب اجرا نشدن برنامهها و یا به اصطلاح هنگ کردن گوشی موبایل میشود، برای حل کردن این مشکل، میتوانید اطلاعات را به حافظه جانبی منتقل و یا آنها را در فضای ابری ذخیره نمایید.
- 1.از تصویر زمینه و تمهای ساده روی گوشی خود استفاده کنید.
- 2. گوشی را ریست فکتوری کنید.
- 3. از اجرای برنامههای سنگین یا بازیهایی که پردازنده را درگیر میکنند، اجتناب کنید.
19. پریدن آنتن گوشی
یکی دیگر از مشکلات گوشی های اندروید، مشکل پریدن آنتن است که همواره دلیل آن، اختلال در گوشیهای اندروید نیست، بلکه گاهی دلیل اصلی این مشکل میتواند مسائلی همچون موقعیت جغرافیایی شما، عدم ارائه سرویس در منطقهای خاص، اختلالات موجود در اپراتورهای همراه باشد. پس از مواجه شدن با این مشکل میتوانید از روشهای زیر برای حل آن استفاده کنید:
- 1.با تغییر موقعیت جغرافیایی خود به جاهای مرتفع بروید.
- 2. گوشی را به مدت چند دقیقه در حالت هواپیما قرار دهید و سپس خارج کنید.
- 3. از بخش تنظیمات شبکههای تلفن همراه، به جستجوی شبکهها بپردازید .
- 4. از انجام درست عمل ریجستری گوشی خود اطمینان حاصل کنید.
- 5. گوشی را یکبار ریستارت کنید.
- 6. سیم کارت را یکبار از گوشی خارج کنید و سپس بجای اول خود برگردانید.
- 7. ابتدا از اطلاعات گوشی خود بکاپ بگیرید و سپس آن را ریست فکتوری کنید.
حرف آخر
امیدواریم مشکلات گوشی های اندرویدی که در این لیست به آن اشاره کردیم برای شما اتفاق نیفتد ولی در صورت رخ دادن چنین مشکلاتی، میتوانید از لیست مشکلات گوشی های اندرویدی استفاده کنید تا خودتان این مشکل را بدون مراجعه به تعمیرات موبایل حل کنید. در ضمن، در صورت بروز مشکلات برای گوشی شما، یوتیوب را از یاد نبرید. یوتیوب یک کتابخانه بزرگ است که حتماً میتواند به شما کمک کند.
0 Comments