Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بازی و سرگرمی
برنامه نویسی
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
فضای مجازی
گردشگری
مارکتینگ
محیط زیست
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
پذیرش پست مهمان در یونویس
خبر فوری
خانه @ تکنولوژی @ اصناف و صنایع @ همه اطلاعاتی که درباره مزایا و معایب ایرواشر لازم است بدانیم

همه اطلاعاتی که درباره مزایا و معایب ایرواشر لازم است بدانیم

by | 27 آذر 1401 | اصناف و صنایع | 0 comments

ایجاد تهویه مطبوع در ساختمان‌های مختلف ضرورتی انکارناپذیر است. با استفاده از دستگاه ایرواشر می‌توان هوای فضای داخل ساختمان را پاکسازی کرد و درجه حرارت آن را تنظیم کرد. بهتر است قبل از خرید هر دستگاهی با ویژگی‌های آن آشنا باشید. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مطلب شما را با مزایا و معایب ایرواشر آشنا کنیم.

مزایای ایرواشر چیست؟

ایرواشر سیستمی با طراحی ساده است که استفاده از آن با مزایای زیر همراه است:

  •  قیمت مناسب و مقرون‌به‌صرفه

بهتر است برای خرید و آشنایی با مزایا و معایب ایرواشر قبل از هرچیز به بررسی قیمت آن بپردازیم. خرید ایرواشر با قیمت مقرون‌به‌صرفه و مناسب با استقبال بالایی مواجه می‌شود؛ زیرا قیمت قطعات و اجزای آن در حد متوسط است. این دستگاه با کویل، پمپ و فن کار می‌کند و برخلاف دستگاه‌های دیگر سرمایشی و گرمایشی نیازی به کمپرسور، مبرد، کندانسور و قطعات دیگر سیکل تبرید ندارد. در نتیجه هزینه‌ مورد نیاز برای خرید تجهیزات و اجزا پایین است و همین امر بر مناسب بودن قیمت ایرواشر تاثیرگذار است.

  • فیلتراسیون مناسب ایرواشر

فیلتراسیون به منظور پاکسازی هوای ورودی به ساختمان انجام می‌شود؛ یکی از کاربردهای ایرواشر هم فیلتراسیون هوا است. به‌همین دلیل بسیاری از افراد با بررسی مزایا و معایب ایرواشر و امکان فیلتراسیون هوا تصمیم به خرید این دستگاه می‌گیرند. مزیت دیگر استفاده از این دستگاه این است که می‌توان فیلتری متناسب با نیاز ساختمان را در آن نصب کرد.

  • قابلیت سرمایش و گرمایش در فضاهای بزرگ
همچنین بخوانید  بست کمربندی و نکات مهم درباره آن

انتخاب دستگاه مناسب برای سرمایش و گرمایش محیط باید با توجه به مساحت آن باشد. اگر نگاه دقیقی به مزایا و معایب ایرواشر داشته‌داشیم، متوجه می‌شویم این دستگاه به‌دلیل ظرفیت و توانایی بالایی که در مکش هوا دارد در فضاهای بزرگ قابل استفاده است. با توجه به اینکه در سالن‌های بزرگ که سقف بلندی دارند، لازم است هوا به خوبی تهویه شود و در سالن گردش داشته باشد، لازم است از ایرواشری مجهز به فن بزرگ استفاده شود.

  • مصرف انرژی پایین

یکی دیگر از ملاک‌های بررسی مزایا و معایب ایرواشر بررسی میزان مصرف انرژی است. ایرواشر با انرژی برق کار می‌کند و از آن برای به‌کار انداختن فن و پمپ استفاده می‌کند. در واقع هنگام ایجاد سرمایش، آب به روش تبخیری بر جریان هوا تاثیرمی‌گذارد و آن را خنک می‌کند که این فرایند نیاز بالایی به مصرف برق ندارد. در صورت مجهز بودن دستگاه تهویه به کمپرسور انرژی برق بیشتری مورد استفاده قرار می‌گرفت و هزینه صرف برق مشترکان بالاتر می‌رفت.

  • ایجاد آلودگی صوتی پایین

یکی از ویژگی‌های دستگاه‌های سرمایشی و گرمایشی که برای خریداران اهمیت زیادی دارد سر و صدای آن است. برای بررسی مزایا و معایب ایرواشر باید به تجهیزات به‌کار رفته در تولید آن و نقش آن‌ها در ایجاد سر و صدا توجه کنیم. به‌دلیل اینکه ایرواشر با فن و پمپ کار می‌کند و کمپرسور ندارد، صدای زیادی تولید نمی‌کند.

البته شیوه نصب دستگاه هم در ایجاد آلودگی صوتی کمتر نقش دارد؛ وقتی دستگاه روی پشت بام ساختمان نصب می‌شود نسبت به وقتی که روی بالکن یا تراس نصب می‌شود صدای کمتری دارد.

  • نگهداری آسان از ایرواشر
همچنین بخوانید  آماده سازی سریع، کارآمد و قابل تکرار نمونه و تجزیه و تحلیل مواد آهنی

تمام دستگاه‌ها برای عملکرد بهتر به نگهداری و سرویس نیاز دارند. نگهداری از ایرواشر آسان است و برخی از فیلترهای آن قابلیت شستشو و برخی نیز به‌راحتی قابلیت جدا شدن و تعویض دارند. برای عملکرد بهتر دستگاه لازم است آب ته‌نشین شده در کف دستگاه به‌صورت دوره‌ای تخلیه شود و کانال‌های هوا پاکسازی شود.

گاهی اوقات نیز یکی از تجهیزات دستگاه خراب می‌شود و لازم است قطعات آسیب‌دیده تعمیر شوند. قطعاتی که در تولید دستگاه ایرواشر مورد استفاده قرار می‌گیرند در دسترس هستند و قیمت بالایی ندارند؛ پس در صورت ایجاد مشکل به راحتی می‌توان آن‌ها را تعمیر یا تعویض کرد. این مزیت ایرواشر از نظر کاربران دور نمی‌ماند.

معایب ایرواشر چیست؟

با اینکه ایرواشر کارکرد مطلوبی در سرمایش و گرمایش محیط دارد و قیمت آن مقرون‌به‌صرفه است، اما لازم است با محدودیت‌ها و معایب آن هم آشنا شویم. موارد زیر محدودیت‌های کاربرد ایرواشر است.

  • عدم قابلیت تنظیم رطوبت

یکی از کارکردهای دستگاه ایرواشر تنظیم رطوبت است؛ اما عیب این دستگاه این است که در مناطق اقلیمی مرطوب قابل استفاده نیست. ایرواشر رطوبت هوا را در ساختمان‌هایی با اقلیم خشک و نیمه خشک می‌تواند تنظیم کند. به‌عبارت دیگر می‌توان دستگاه را در اکثر شهرهای کشور مورد استفاده قرار داد، اما در شهرهای شمال کشور که رطوبت بالایی دارند، باید از دستگاه سرمایشی و گرمایشی دیگری استفاده شود.

همچنین بخوانید  اتوماسیون صنعتی چیست؟

اطلاع از مزایا و معایب ایرواشر بر تمایل به نصب آن در ساختمان تاثیرگذار است.

  • عدم قابلیت فازبندی

یکی از ویژگی‌های ضروری وسایل سرمایشی و گرمایشی این است که بتوان آن را به قسمت‌های مختلف ساختمان کانال‌کشی کرد و در مواقع لزوم مورد استفاده قرار داد. اما با نصب ایرواشر در قسمت‌های مختلف ساختمان، نمی‌توانید کارکرد آن را در برخی از قسمت‌ها غیر فعال کنید.

به عبارت دیگر عیب ایرواشر این است که اگر در ساختمانی با چند اتاق نصب شود، وقتی دستگاه روشن می‌شود، تهویه در تمام اتاق‌ها برقرار است. حتی اگر کسی هم در یکی از اتاق‌ها حضور نداشته باشد، نمی‌توانید ایرواشر را در آن اتاق غیرفعال کنید. این محدودیت باعث می‌شود مصرف انرژی با دستگاه ایرواشر بالا رود.

برای رفع این محدودیت توصیه می‌شود از این دستگاه برای سوله‌ها و ساختمان‌هایی که اتاق‌های متعددی ندارند استفاده کنید.

جمع‌ بندی

ایرواشر دستگاهی است که عملکرد آن مبتنی بر تبخیر است و دمای هوا را تنظیم می‌کند. در این مطلب سعی کردیم شما را با مزایا و معایب ایرواشر آشنا کنیم تا با توجه به این اطلاعات، خرید موفقی را تجربه کنید. امیدوارم که از خواندن این مطلب لذت برده باشید برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوره هایی رایگان شرکت تهویه هورسان در ارتباط باشید.

tahviehoorsan

tahviehoorsan

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط