Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بازی و سرگرمی
برنامه نویسی
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
فضای مجازی
گردشگری
مارکتینگ
محیط زیست
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
پذیرش پست مهمان در یونویس
خبر فوری
خانه @ سلامت @ تغذیه @ معرفی قسمت‌های خوشمزه گوشت گوسفندی

معرفی قسمت‌های خوشمزه گوشت گوسفندی

by | 8 آذر 1401 | تغذیه | 0 comments

ارزش غذایی گوشت گوسفندی و گوساله به میزان زیادی یکسان است و شامل انواع انواع ویتامین b12، آهن، روی، فسفر و کلسیم می‌باشد؛ اما تنها دلیل گران بودن قیمت گوشت گوسفندی نسبت به گوشت گاو هضم راحت‌تر و همچنین کیفیت پروتئین بالاتر آن است. اگر بخواهیم بگوییم که گوشت گاو بهتر است یا گوسفند قطعا باید به شما بگوییم که گوشت گوسفند کیفیت پروتئین بالاتر و همچنین درصد کالری بالاتری دارد و هضم راحت‌تری دارد اما درصد چربی گوشت گوسفندی نسبت به گاو ده به یک است به خاطر همین جزو خوشمزه‌ترین گوشت‌های دنیا محسوب می‌شود که برای پخت و پز و درست کردن انواع کباب و خورش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خواص گوشت گوسفندی

  • کاهش خستگی و استقامت بدن
  • تقویت استخوان‌ها به دلیل وجود کلسیم
  • جلوگیری از پوکی استخوان به خاطر وجود فسفر در گوشت
  • افزایش سیستم بینایی و جلوگیری از زخم لب به دلیل وجود ویتامین B2
  • جلوگیری از کم خونی به خاطر وجود ویتامین B12
  • مانع از نقص‌های زایمان
  • کاهش دردهای پریودی و قاعدگی
  • حفظ سلامت پوست
همچنین بخوانید  غذاهایی که از سلامتی شما در برابر آلودگی هوا مراقبت می کنند

قسمت‌های مختلف گوشت گوسفندی

گردن گوسفندی

گوشت گردن یکی از مطبوع‌ترین قسمت‌های گوشت گوسفند است. گوشت گردن را می‌توان به تکه‌های کوچک خرد کرد و در طبخ انواع خورشت‌ها استفاده کرد. خوشمزه‌ترین تکه‌ها قسمت‌هایی است که یک تکه از گوشت یکرنگ به همراه لایه‌ای چربی در کنار هم قرار گرفته باشند.

گوشت دنده گوسفندی

گوشت دنده یکی از لذیذترین قسمت‌های گوشت گوسفند است. این گوشت نرم، لطیف، ترد، پرچرب و خوش‌طعم است. از دنده گوسفندی برای تهیه یکی از محبوب‌ترین انواع کباب یعنی کباب دنده که به شیشلیک معروف است، استفاده می‌کنند.

گوشت راسته گوسفندی

به قسمت ستون فقرات گوسفند که حاوی درصد پایین چربی است راسته می‌گویند که قیمت آن گران است و به دلیل اینکه جزء قسمت‌های کم تحرک گوسفند محسوب می‌شود خیلی نرم است و برای پخت انواع کباب‌ها از آن استفاده می‌شود. کباب برگ یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که از گوشت راسته گوسفندی درست می‌شود.

گوشت فیله گوسفندی

گوشت قسمت پشت کمر و جگر سفید را فیله می‌نامند که به دلیل نرم بودن و صاف بودن آن برای درست کردن انواع غذاهای گوشتی ایرانی چون کباب چنجه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین بخوانید  فرق بین نسکافه گلد و نسکافه کلاسیک در چیست؟

گوشت سینه و سر سینه

یکی دیگر از قسمت‌های گوشت گوسفندی که مختص کباب است گوشت سینه و سرسینه است که می‌توان آن را از دنده‌ها جدا کرد و با سبزیجات معطر پخت.

گوشت قلوه گاه گوسفندی

سفت‌ترین قسمت لاشه گوشت گوسفندی را قلوه گاه می‌نامند که با توجه به چربی زیاد این قسمت برای چرخ کردن گوشت و برای تهیه کباب کوبیده از آن همراه با مخلوط گوشت گوساله استفاده می‌شود.

گوشت ران گوسفندی

قسمت انتهای گوشت گوسفندی را ران می‌نامند که مختص کباب حسینی است که با سیخ چوبی درست می‌شود و کباب حسینی با گوشت مغز ران تهیه و همراه با فلفل و پیاز ریز مزه‌دار می‌شود.

گوشت سر دست

قسمت زیر زانوی گوسفند که پهن و مسطح است را گوشت سر دست تشکیل می‌دهد که 27 درصد وزن گوسفند زنده را تشکیل می‌دهد و شامل ماهیچه‌های دست و شانه می‌شود. شانه گوسفندی را همان نیمه پایینی بدن گوسفند می‌نامند که به دلیل استخوان دار بودن قیمت ارزان‌تری نسبت به گوشت ران دارد.

گوشت ماهیچه گوسفندی

اگر قصد درست کردن انواع غذاهای ایرانی چون باقالی پلو دارید بهتر است از ماهیچه گوسفندی استفاده کنید که یک گوشت لخم و بدون چربی است و جزء قسمت‌های لذیذ و مطبوع گوشت گوسفندی محسوب می‌شود.

همچنین بخوانید  هفته دیلود یعنی چه؟ و هر چند وقت یکبار باید دیلود کنید؟

پاچه گوسفندی

پاچه گوسفند یکی از قسمت‌های پرطرفدار گوسفند است که در ایران طرفداران زیادی دارد. این بخش از بدن گوسفند سرشار از ژلاتین و اسیدهای چرب اشباع بوده که خواص گوناگونی برای بدن دارد. خوردن پاچه گوسفند مخصوصا به کسانی توصیه می‌شود که پاهایی لاغر و ضعیف دارند و یا از بیماری‌های مفاصل رنج می‌برند. خوردن پاچه تاثیر زیادی در تقویت عضلات و مفاصل پا دارد. پاچه گوسفند حاوی مواد ژله‌ای است که می‌تواند در بازسازی مفاصل مفید باشد.

زبان گوسفندی

زبان گوسفند یکی از لذیذترین قسمت‌های بدن این حیوان است و به دلیل فعال بودن این عضو طعم دلچسبی دارد. زبان گوسفند بیشتر از هر عضو دیگری از ماهیچه و عضله تشکیل شده است. زبان دارای خواص گوناگونی است. زبان گوسفند نسبتا سرشار از روی و هم چنین پتاسیم و سدیم است و از این رو برای تقویت سیستم ایمنی مفید است.

منبع:

https://virgool.io/@negar.moradi2025/behtarin-ghoshte-kababi-zg6k7sktrrou

negar

negar

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط