در این مطلب قصد داریم تا در رابطه با نرم افزارهای مدیریت مطب و اهمیت آنها صحبت کنیم، پس با ما همراه باشید.
فهرست
نرم افزار مدیریت مطب چیست؟
اینها نرم افزارهایی هستند که به پزشک یا صاحب مطب در فعالیتهایی مثل نسخهنویسی، نوبتدهی، مشاوره، دسترسی به پرونده و… کمک میکنند. نتیجه استفاده کردن از این نرم افزارهای مدیریت مطب در درجه اول افزایش سرعت کار در مطب و در درجه دوم افزایش مراجعهکننده و در نتیجه درآمد است. نرم افزار مدیریت مطب، دستیار آنلاین منشی، پزشک در مراکز درمانی است که باعث تسهیل در کارهای خدمات پزشکی میشود. نرم افزار مطب شامل مدیریت بیماران و خدمات پزشکی مربوط به آنها در مطب است که تنها به 2 امکان نوبت دهی بیمار و نسخه نویسی خلاصه نمیشود بلکه برای سازماندهی همهی امور در یک کلینیک نیز طراحی شده است.
نرم افزار مطب در افزایش راندمان کاری، به حداقل رساندن هزینهها، مدیریت تغییرات و پذیرش چالشهای جدید که در دستیابی به اهداف مرکز درمانی است نیز کمک میکند. به طور کلی مدیریت مطب جزء جدانشدنی مدیریت پرسنل و بیماران است. این به فرایند برنامه ریزی، هدایت، هماهنگی و کنترل فعالیت های مطب و کلینیک اشاره میکند که برای دستیابی به اهداف به طور کارآمد صورت میپذیرد. به طور کلی نرم افزار مطب و نرم افزار کلینیک به صورت آنلاین و آفلاین انجام میشود
. یکی از مهمترین مزیتهای استفاده از نرم افزاری مطب، مدیریت اطلاعات است و نمیتوان از اهمیت آن چشم پوشی کرد. با وجود پیچیدگی و تغییرات اطلاعات جذب بیمار ها ، طبقهبندی و درج گزارش لحظهای و روزانه آنها و همچنین راحتی دسترسی دائمی به اطلاعات، پزشکان را به این سمت سوق داده که با شناسایی و انتخاب بهترین نرم افزارهای مطب با خیال راحت به مدیریت مطب خود و معاینه بیماران بپردازند.
بهترین نرم افزار مدیریت مطب
اما در اینجا به سراغ معرفی بهترین نرم افزارهای مدیریت مطب میرویم.
1.نرم افزار مطب همیار طب
اگر دنبال نرم افزاری میگردید که کار کردن با آن سخت نباشد و یادگیری آن سریع باشد، اگر میخواهید بخش مالی مطب در کنترل شما باشد، پروندههای گذشته شما از بین نرود و سابقه بیمارانی که دارید را در نرم افزار خود داشته باشید و … همهی این موارد توسط نرم افزار مطب و کلینیک همیارطب امکانپذیر است.
2.نرم افزار مطب نوین
نرم افزار مدیریت مطب نوین به گونهای طراحی شده است که نسخهای از آن در سیستم منشی (کاربر) و نسخهای دیگر در سیستم پزشک نصب میشود. منشی اطلاعات بیمار را دریافت کرده و برای وی پروندهای تشکیل میدهد. اکنون پزشک میتواند در سیستم خود پرونده بیمار را مشاهده کرده و از کلیه سوابق بیمار آگاه شود. پس از ویزیت یا درمان، میتواند روند مربوطه و هزینه درمان را طبق گذشته در پرونده وی ثبت نماید.
3- نرم افزار مدیریت مطب اکسیر
از ویژگیهای این نرم افزار میتوان به موارد زیر اشاره کرد: لایسنس دائمی
- کادر پشتیبانی مجرب
- ماژول های تخصصی
- بدون نیاز به اینترنت
- متصل به تامین اجتماعی و …
4. نرم افزار مدیریت مطب پذیرش24
چهارمین نرم افزاری که اینجا به شما معرفی میکنیم، یک نرم افزار رایگان است. از ویژگیهای پذیرش 24 میتوان به موارد زیر اشاره کرد: پنل حرفهای نسخه نویسی الکترونیکی (ثبت نسخه الکترونیکی همه بیمه ها در یک پنل واحد) مدیریت مطب و نوبت دهی (ارسال خودکار پیامک یادآوری نوبت برای بیماران) محیط کاربری حرفهای و ساده (داشبورد حرفهای و ساده برای سهولت کار)
قیمت نرم افزار چقدر است؟
طبق بررسی که انجام دادیم، متوجه شدیم به صورت کلی شرکتهای ارائه دهنده خدمات و نرم افزارهای مطب به 3 شکل برنامهشان را ارائه میکنند: رایگان: دستهای از شرکتها مثل پذیرش 24 و rosemd طبق ادعای خودشان برنامهشان را به رایگان در اختیار پزشکان و صاحبان مطب گذاشتهاند. انعطافپذیر: دستهای دیگر مثل برین کلینیک با توجه به خدمات مورد نیاز و همینطور اندازه کسبوکارتان، قیمتهایشان را بالا و پایین کرده و چندین بسته با قیمتهای متفاوت در اختیارتان گذاشتهاند. ثابت و دائم: اغلب نرم افزارهایی که معرفی کردیم، یک قیمت ثابت دارند و در صورت پرداخت، دیگر به طور مادامالعمر میتوانید از نرم افزار در مطبتان استفاده کنید. به طور کلی قیمتها نرم افزارها از 800 هزار تومان آغاز شده و تا حدود 8 میلیون تومان ادامه دارد.
جمع بندی
در این مطلب ابتدا توضیح دادیم که نرم افزار مدیریت مطب چیست و چه اهمیتی دارد و سپس به معرفی بهترین نرم افزارهای مدیریت مطب پرداختیم. خوشحال میشویم اگر نظری و پیشنهادی داشتید با ما در میان بگذارید. منبع: کلینیک دولپر
نرم افزار مدیریت مطب اکسیر رو من استفاده کردم و راضی بودم ازش نسبتا