Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بازی و سرگرمی
برنامه نویسی
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
طبیعت و محیط زیست
علم و فناوری
گردشگری
مارکتینگ
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
پذیرش پست مهمان در یونویس
خبر فوری
خانه @ سلامت @ گرفتن فشار خون از پا؛ آموزش قدم به قدم

گرفتن فشار خون از پا؛ آموزش قدم به قدم

by | 28 فروردین 1401 | سلامت, سلامت عمومی | 0 comments

فشار خون همان فشاری است که خون موقع حرکت در رگ‌های بدن به جداره‌های رگ ‌ها وارد می‌‌کند. گاهی اوقات ممکن است مشکلاتی در بدن ما رخ دهد که سبب افت فشار یا پرفشاری خون شود. به همین خاطر یکی از راه‌های تشخیص و درمان چنین مشکلاتی اندازه‌گیری فشار خون است. پزشکان، پرستاران و افراد عادی برای سنجش فشار خون از دستگاهی به نام فشار سنج یا دستگاه فشار خون استفاده می‌‌کنند. فشارسنج‌ها انواع متفاوتی دارند و گرفتن فشار خون با استفاده از انواع تجهیزات پزشکی امکان‌پذیر است. انواع دستگاه فشارسنج جیوه‌ای، عقربه‌ای و دیجیتالی در بازار موجود هستند که با توجه به نحوه گرفتن فشار خون با دستگاه دیجیتالی مچی و دستگاه‌های عقربه‌ای، ممکن است دارای دقت‌های متفاوتی باشند.

همچنین بخوانید  اصلاح طرح لبخند چیست؟

به عنوان مثال گفته می‌‌شود که استفاده از دستگاه فشارسنج بازویی و گرفتن فشار خون با استفاده از شریان‌های بزرگ‌تر و عمیق‌تر نتایج بهتر و دقیق‌تری به دست می‌دهد. برخی اوقات گرفتن فشار خون از پا هم لازم می‌شود. در این مبحث به نحوه گرفتن فشار خون از پا و آموزش قدم به قدم آن می پردازیم.

برای انجام این روش باید بیمار لباس راحت و آزاد بپوشد تا پزشک و پرستار بتواند با استفاده از دستگاه فشارسنج فشار مچ پای فرد را اندازه‌گیری کند. بیمار باید به پشت روی تخت دراز بکشد. سپس پزشک با استفاده از کاف دستگاه فشار سنج که به مچ پا بسته شده و باد کردن آن میزان فشارخون را تخمین بزند. در این روش اول که با استفاده از گوشی پزشکی انجام می ‌شود، فشار خون پا و بازو مقایسه می‌شود.

همچنین بخوانید  زاپیامکس، زانوبندی مجهز به تکنولوژی UIC برای درمان مطمئن دردهای زانو

اگر تفاوتی میان نتایج دو سنجش باشد، نشان‌دهنده گرفتگی عروق یا مشکلات دیگر است. در روش دیگر نیز با استفاده از وسیله‌ای مانند پروب اکو یا سونوگرافی که روی پوست پا یا دست کشیده می‌‌شود، صدای عبور خون از درون شریان‌ها هنگام خالی شدن باد کاف سنجیده می‌شود. گرفتن فشار خون از پا با این دو روش ساده قابل انجام است و هیچ‌گونه دردی ندارد. از طریق تماس با شماره‌های مندرج در وب سایت می‌توانید سوالات خود را با کارشناسان بخش فروش در میان بگذارید.

alisafavi

alisafavi

همچنین بخوانید  انواع روش های درمانی ماساژ
چطور بود؟
+1
+1
+1
+1
+1
1
+1
+1
1

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط