Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
طبیعت و محیط زیست
علم و فناوری
فیلم و سرگرمی
گردشگری
مارکتینگ
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
فراهوش
موسسه فراهوش
خانه @ تکنولوژی @ اصناف و صنایع @ آشنایی با انواع چسب ها

آشنایی با انواع چسب ها

by | 23 آذر 1401 | اصناف و صنایع | 0 comments

ممکن است در حال ساختن کاردستی و یا مشغول کار در کارگاه باشید و لازم باشد چندین قطعه را به هم بچسبانید. برای اتصال این قطعات نیاز به یک اتصال دهنده دارید که به احتمال زیاد نیازمند نوعی چسب هستید. استفاده از چسب‌ها به دوران غارنشین‌ها بازمی‌گردد.

در ابتدا چسب ها از گیاهان و پوست و استخوان حیوان‌ها بطور طبیعی ساخته می‌شدند، اما امروز چسب‌های مصنوعی ساخته شده‌اند. با ساخت چسب‌های مصنوعی انسان‌ها توانسته‌اند چسب‌های خارق العاده با کاربردهای متنوع بسازند.

در واقع چسب ماده چسبنده‌ای است که باعث اتصال دو یا چند قطعه به هم می‌شود. چسب‌ها در حالت مایع و یا جامد و نواری وجود دارند که بیشتر آن‌ها بصورت مایع هستند.

هر چسبی برای نوعی قطعه با جنسی متفاوت استفاده می‌شود و هر کدام خاصیت بخصوص خود را دارند. برخی از چسب‌ها برای صنعت ساختمان قابل استفاده‌اند، برخی برای فضاهای مرطوب، برخی برای صنایع خودروسازی و …

در این قسمت به معرفی چندین چسب پر استفاده که همه ما از آن‌ها استفاده کرده‌ایم می‌پردازیم:

 چسب های قطره ای

وقتی نیاز به اتصال سریع قطعات به یکدیگر دارید، چسب قطره‌ای چسب بسیار مناسبی است. در واقع دلیل اصلی پرکاربرد بودن این نوع چسب نیز همین است که در کمترین زمان ممکن خشک می‌شود و بدون رنگ بوده و همچنین اتصال محکمی بوجود می‌آورد.

در حین استفاده مراقب باشید که چسب روی دستتان نریزد چون خیلی زود خشک می‌شود و بسیار سخت پاک می‌شود. همچنین چون مقداری سمی است سعی کنید آن را بو نکنید.

چسب دوقلو

چسب‌های دوقلو در دو تیوب وجود دارند که مواد آن‌ها از یکدیگر مجزا است. در یکی از تیوب‌ها رزین وجود دارد که استحکام در چسب را بوجود می‌آورد، دیگری نیز دارای کاتالیزر می‌باشد وقتی این دو چسب با یکدیگر ترکیب شوند در اثر واکنش شیمیایی که از ترکیب آن‌ها بوجود می‌آید استحکام و سرعت خشک شدن آن‌ها بیشتر می‌شود.

همچنین بخوانید  انواع دریچه های ساختمانی

چسب نواری:

چسب نواری از انواع چسب‌هایی است که بیشتر مواقع ما یکی از آن را در خانه خود داریم و در بیشتر اداره‌ها و مدارسی که به آن‌ها مراجعه می‌کنیم آن‌ها را مشاهده خواهیم کرد.

چسب‌های نواری شامل یک حامل هستند که روی آن‌ها با چسب پوشانده شده است و دور یک توربین پلاستیکی یا کاغذی پیچیده می‌شوند. این چسب‌ها حساس به فشار می‌باشند و با یک فشار کوچک بر روی سطح مورد نظر چسبیده می‌شود.

چسب چوب:

از چسب‌های پرکاربرد دیگر چسب چوب است. چسب چوب همانطور که مشخص است مخصوص اتصالات چوبی می‌باشد و بعد از خشک شدن اتصال بسیار محکمی را بوجود می‌آورد. این چسب به رنگ سفید است و حالتی خمیری دارد و در آب حل می‌شود.

چسب آکواریوم:

چسب آکواریوم که آن را چسب سیلیکونی نیز می‌گویند چسبی است که دارای شکل ژله‌ای مانند است و برای چسباندن شیشه‌ها و قطعات آکواریوم استفاده می‌شود.

همچنین بخوانید  آشنایی با روغن سیلیکون

چسب آکواریوم از چسب‌های مناسبی است که برای درزگیری و آب بندی نیز استفاده می‌شود و در برابر رطوبت و آب مقاومت بسیار بالایی دارد برای همین براحتی می‌توانید برای سطوح مختلف آشپزخانه، سرویس بهداشتی، استخر و حمام و… استفاده کنید.

این چسب‌هایی که معرفی کردیم تنها چند مورد از چسب‌های پرکاربرد هستند. چسب‌ها در انواع مختلف و برای کاربردهای متفاوت ساخته شده‌اند که تعداد آن‌ها بسیار بیشتر از چیزی است که ما در این مقاله نام بردیم.

در این قسمت ما فقط چسب‌هایی را که بیشتر ما از آن استفاده می‌کنیم معرفی کردیم از جمله انواع چسب‌های دیگر می‌توان به چسب کاشت میلگرد، چسب صنعتی، چسب برق، چسب کاغذی، چسب پلی اورتان، چسب واشر ساز و… اشاره نمود.

parii-

parii-

چطور بود؟
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط