در حالی که هنگام برنامه ریزی یک زندگی مشترک چیزهای زیادی برای هیجان زده شدن وجود دارد، به یاد داشته باشید که مهم است که وقت خود را صرف توجه به جزئیات کوچکی کنید که باعث موفقیت ازدواج شما میشود. در حالی که مسائل مالی میتواند هر رابطه ای را پیچیده کند، کمی دوراندیشی تضمین میکند که شما و همسرتان به خوبی بین پول و ازدواجتان در آینده مشترکتان تعادل برقرار کنید. و این یعنی لازم است حتماً بودجه بندی ازدواج را به درستی رعایت کنید تا خدایی نکرده در آینده دچار چالش مالی نشوید.
فهرست
10 نکته برای داشتن یک رابطه سالم
در اینجا چند نکته برای بودجه بندی ازدواج آورده شده است.
1. با یکدیگر ارتباط برقرار کنید
در حالی که هرگز با عصبانیت نرفتن به رختخواب و یادگیری سازش، قطعا جنبههایی هستند که ممکن است به دوام ازدواج کمک کنند، ما معتقدیم که یک کلمه باید در پایه هر پیوند عاشقانه باشد: ارتباط. ارتباط مستمر و سازنده یکی از اصول سازنده خوشحال کردن زنان و استحکام بخشیدن به رابطه است!
برقراری ارتباط برای بسیاری از جنبههای یک رابطه ضروری است. به طور خاص، برقراری ارتباط در مورد پول یک مورد مهم است که قبل از هر عهد و پیمانی باید به آن پرداخته شود. وقتی با شخص دیگری ازدواج میکنید، فقط با او ازدواج نمیکنید، بلکه با مسائل مالی آنها نیز ازدواج میکنید.
نکته: همیشه ارتباط برقرار کنید. صحبت کردن به عنوان یک زوج در مورد وضعیت مالی شما در ابتدا میتواند ناراحت کننده باشد، اما واقعاً باید قبل از مراسم شروع شود. بسیار مهم است که بفهمید هر یک از شما در کجا ایستادهاید. موضوعاتی برای شروع عبارتند از:
- اهداف: 5-10 سال دیگر خود را از نظر مالی کجا میبینید؟ آیا کودکان، مالکیت خانه، تعطیلات و غیره در تصویر هستند؟
- بدهیها: «آنچه مال من است مال توست»
- پس انداز: آیا شما و شریک زندگیتان پساندازی دارید؟ اگر نه، چگونه میخواهید برای هزینههای غافلگیرکننده آماده شوید؟
هنگامی که شما و طرف مقابلتان چند گفتگوی باز و صادقانه در مورد این عناصر اصلی داشته باشید، نه تنها تصویر بهتری از فردی که میخواهید با آن ازدواج کنید خواهید داشت، بلکه ازدواج شما از داشتن یک پایه صادقانه و محکم سود خواهد برد.
2. شفافیت را تمرین کنید
ارتباطات مالی باید همچنان که در جهت اهداف مالی خود کار میکنید ادامه یابد و شفافیت ضروری است. هر یک از شما باید در مورد هر تصمیم مالی، به ویژه خریدهای عمده، باز و صادق باشید. تقریباً غیرممکن است که یک زوج بدون اطلاعات دقیق یک استراتژی مالی هدفمند داشته باشند.
3. برنامه ای برای رسیدن به اهداف خود تهیه کنید
اکنون که شما و همسرتان به طور فعال و شفاف با یکدیگر برای تعیین اهداف مالی ارتباط برقرار میکنید یکی از مراحل بودجه بندی ازدواج را رد کردهاید و اکنون زمان آن فرا رسیده که برنامهای برای دستیابی به آن نتایج ایجاد کنید. برنامه شما باید مجموع درآمدی که شما و همسرتان به دست میآورید، مقدار پولی که برای هزینهها نیاز دارید و مبلغی که میتوانید هر ماه کنار بگذارید را شامل شود. یک بودجه کامل برای برنامه خود تعیین کنید و به آن پایبند باشید.
4. بودجه یک زوج را تنظیم کنید
تعیین بودجه بخش مهمی از دستیابی به هر هدف مالی است. وقتی همسر دارید، ممکن است بودجه بندی ازواج کمی پیچیدهتر شود، اما همچنان قابل مدیریت است. در واقع، وقتی به عنوان یک تیم کار میکنید، ممکن است بودجه بندی برای شما آسانتر شود.
برای شروع، صورتحسابهای ماهانه و صورتحساب درآمد خود را همانطور که هنگام تنظیم بودجه شخصی جمعآوری میکنید، جمعآوری کنید. و از آنجایی که به زودی ازدواج میکنید، هزینههای آینده مانند مراسم عروسی، عکسهای نامزدی و ماه عسل را در نظر بگیرید. هزینههای ماهانه خود را با هم جمع کنید و آنها را از مجموع درآمدهای ماهانه خود به صورت زوجی کم کنید. خواهید دید که چقدر باید برای قبوض کنار بگذارید، چقدر میتوانید پس انداز کنید و چه چیزی برای خرج کردن باقی میماند.
5. در مورد احتمالات سرمایه گذاری بحث کنید
وقتی میدانید چقدر پول باید در هر ماه پس انداز کنید، میتوانید در مورد راههای رشد آن صحبت کنید. سرمایه گذاری به عنوان یک زوج متاهل نیاز به تفکر و ارتباط دارد. شما و نامزدتان باید درباره انواع سرمایه گذاریهایی که میخواهید انجام دهید و تحمل فردی خود در برابر ریسک صحبت کنید.
در مورد افکار خود باز باشید و گوش دهید تا سرمایه گذاری شما برای هر دوی شما راحت باشد.
6. یک حساب مشترک باز کنید
شما و همسرتان در کنار هم قویتر هستید و این حقیقت در مورد مسائل مالی شما نیز صدق میکند و همین موضوع اهمیت بودجه بندی ازدواج را نشان میدهد. حساب مشترک یک حساب چک، پسانداز یا اعتبار بانکی است که نام شما و همسرتان روی آن است.
میتوانید از یک حساب مشترک برای پرداخت صورتحسابهای مشترک مانند اجاره، رهن یا خدمات آب و برق استفاده کنید. حساب مشترک شما میتواند سرمایه گذاری مشترک شما را نیز تامین کند. باز کردن یک حساب مشترک شفافیت مالی را تسهیل میکند و در اوایل ازدواج شما اعتماد ایجاد میکند.
7. برخی از دارایی ها را جدا نگه دارید
در حالی که حسابهای مشترک برای زوجهای متاهل مفید است، تفکیک برخی از مسائل مالی نیز عاقلانه است. داشتن حسابهای چک و پس انداز شخصی علاوه بر حسابهای مشترک به ثبات مالی و روانی شما به عنوان یک زوج کمک میکند.
داشتن حسابهای بانکی جداگانه به احساس آزادی و استقلالی که برای یک ازدواج موفق نیاز دارید کمک میکند. به علاوه، هر دوی شما به جای اینکه به یک نفر اجازه دهید همه مسائل مالی را کنترل کند، مهارتهای مالی خود را تقویت و حفظ میکنید.
8. وصیت نامه و سایر اسناد حقوقی را به روز کنید
اگر اتفاق غیرقابل تصوری رخ دهد، می خواهید همسرتان از نظر مالی ثبات داشته باشد. با به روز رسانی وصیت نامه، بیمه نامهها و حسابهای بازنشستگی خود از وضعیت پیشی بگیرید تا مطمئن شوید که همسرتان ذینفع است. شما میتوانید این اسناد را بارها در طول زندگی به روز کنید، بنابراین در طول زندگی مشترک خود همه چیز را بررسی و تغییر دهید، به خصوص اگر قصد دارید خانواده خود را گسترش دهید.
9. از رقابت بپرهیزید
کینه توزی میتواند در یک رابطه شکاف ایجاد کند، به خصوص وقتی پول در میان باشد. به عنوان یک زوج متاهل، شما و همسرتان یک تیم مالی هستید. هر کدام از شما نقش مهمی در شراکت بازی میکنید، صرف نظر از اینکه چه کسی چه چیزی را به دست میآورد. به هر حال، شما دو نفر درآمد مشترک دارید و هر پولی برای بهبود خانواده شما است. حتی اگر زندگی خسته کننده شد، به یاد داشته باشید که شما و همسرتان در یک طرف هستید.
10. به دنبال مشاوره مالی باشید
پس از ازدواج، به طور منظم با یک مشاور جلساتی ترتیب دهید تا هر دو در مسیر اهداف متقابل خود بمانید. مشاور مناسب به شما کمک میکند تا در موقعیت مالی مشترک خود پیمایش کنید و فرصتهایی برای گسترش ثروت خود پیدا کنید. یک مشاور مالی چه رسیدگی به مالیاتهای شما باشد، چه ایجاد یک سبد سرمایهگذاری، یا پرداختن به هزینههای جدید، میتواند تفاوت عمدهای ایجاد کند.
سئوالات متداول
بودجه بندی ازدواج به زوج ها کمک میکند تا امور مالی خود را مدیریت کنند، بدهیها را کاهش دهند و برای اهداف آینده خود پس انداز کنند. همچنین به آنها کمک میکند تا از درگیریهای مالی اجتناب کنند و ارتباطات در مورد پول را بهبود بخشند.
زوجین باید با ردیابی هزینهها و درآمد خود شروع کنند و سپس یک بودجه واقع بینانه ایجاد کنند که اهداف و اولویتهای مالی آنها را در نظر بگیرد. آنها همچنین باید در مورد نحوه تخصیص پول خود و اینکه چه کسی مسئول پرداخت قبوض و مدیریت بودجه خواهد بود، بحث و توافق کنند.
زوجین باید به طور شفاف و محترمانه در مورد نگرانیها و اولویتهای مالی خود ارتباط برقرار کنند و به دنبال سازشی باشند که برای هر دوی آنها مفید باشد. آنها همچنین ممکن است به دنبال کمک از یک مشاور مالی یا مشاور برای میانجیگری اختلافات خود باشند.
این یک تصمیم شخصی است که به وضعیت مالی و ترجیحات زوج بستگی دارد. ترکیب امور مالی میتواند مدیریت هزینهها و دستیابی به اهداف مشترک را آسانتر کند، اما ممکن است منجر به درگیری و اختلاف شود. جدا نگه داشتن امور مالی میتواند استقلال بیشتری ایجاد کند، اما ممکن است احساس نابرابری و عدم شفافیت را نیز ایجاد کند.
زوج ها باید هر چه زودتر پس انداز برای بازنشستگی را شروع کنند، ایده آل آن در دهه 20 یا 30 سالگی است. آنها باید در برنامههای بازنشستگی تحت حمایت کارفرما، مشارکت داشته باشند و سرمایهگذاری در سهام، اوراق قرضه و سایر داراییهایی را که میتوانند بازده بلندمدت ایجاد کنند، در نظر بگیرند.
زوجین باید از قبل پس انداز و برنامه ریزی برای هزینههای عمده را شروع کنند و هزینهها و پیامدهای تصمیمات خود را درازمدت در نظر بگیرند. آنها همچنین ممکن است بخواهند از یک برنامه ریز مالی یا مشاور کمک بگیرند تا در تصمیم گیری آگاهانه به آنها کمک کند.
زوجها میتوانند از برنامه ها و ابزارهای بودجهبندی برای پیگیری هزینههای خود و نظارت بر پیشرفت خود در جهت اهداف مالی خود استفاده کنند. آنها همچنین میتوانند جلسات منظم بودجه را برگزار کنند تا در مورد هزینههای خود بحث کنند و در صورت نیاز تنظیمات را انجام دهند.
زوجها میتوانند با الگو قرار دادن، مشارکت دادن آنها در بودجهبندی و تصمیمگیریهای پسانداز، و ارائه آموزشهای متناسب با سن در مورد پول، مسئولیتهای مالی را به فرزندان خود بیاموزند. آنها همچنین می توانند فرزندان خود را تشویق کنند که پول خود را به دست آورند و پس انداز کنند و ارزش تأخیر در رضایت و برنامه ریزی طولانی مدت را به آنها بیاموزند.
0 Comments