Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
طبیعت و محیط زیست
علم و فناوری
فیلم و سرگرمی
گردشگری
مارکتینگ
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
پذیرش پست مهمان در یونویس
خبر فوری
خانه @ تکنولوژی @ اصناف و صنایع @ نکات اصولی برای طراحی داخلی به سبک مدرن

نکات اصولی برای طراحی داخلی به سبک مدرن

by | 5 تیر 1401 | اصناف و صنایع, خانه و دکوراسیون | 0 comments

طراحی داخلی به سبک مدرن یکی از سبک‌های پرطرفدار است که امروزه در اکثر پروژه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد،  زیرا این سبک ساده و به دور از هرگونه تزئینات غیرضروری است و چشم عموم را برای مدت طولانی متمرکز نگه می‌دارد. این سبک در انواع ساختمان‌ها قابل استفاده است و کاربردهای متفاوتی دارد.

قبل از شروع با اصول طراحی داخلی مدرن، لازم است خود را به طور دقیق با ویژگی های این سبک آشنا کنید:

سبک مدرن چیست؟

طراحی داخلی به سبک مدرن، سبکی است که به نظر می‌رسد در دهه‌های اخیر در جوامع مختلف به ویژه ایران بسیار فراگیر شده و توانسته طرفداران بی‌شماری را به خود جذب کند. هر چیزی که به روشی جدید و غیرعادی ارائه شود، معمولاً سبک مدرن نامیده می‌شود. این روش جدید و بدیع در هر زمینه، تخصص و صنعتی به ویژه در وادی هنر قابل دستیابی است. ردپای این سبک را می توان در حرفه‌هایی مانند معماری و طراحی داخلی که از زیر شاخه‌های هنر هستند مشاهده کرد. در این مقاله قصد داریم به بررسی سبک مدرن در معماری داخلی فضاها بپردازیم.

ویژگی های سبک مدرن چیست؟

اساس سبک مدرن مبتنی بر اشکال ساده و خطوط صاف است و حداقل عناصر تزئینی را در بر می‌گیرد. این سبک فضاهایی را با دید مستقیم، ساده و بزرگ و با تاکید بر کارایی و نظم ارائه می‌دهد. فلسفه سبک مدرن مبتنی بر ایجاد فضاهایی کاربردی و در عین حال ساده و به دور از تزیینات و تجملات بوده و در آن از مصالحی مانند فلزات استفاده شده است. شیشه، سیمان و … که همگی به دلیل صنعت مدرن در دسترس ما هستند، در این نوع طراحی به وفور یافت می‌شوند. ویژگی‌های سبک مدرن: خطوط تمیز، مبلمان ساده، بدون بی‌نظمی و اشکال تزئینی، دارای اشکال کاربردی، آشپزخانه نیمه‌باز و …

چند ایده برای بستن آشپزخانه

معماری ایرانی با همه زیبایی‌ها، عظمت و شگفتی‌هایش گاهی برای انطباق با سبک زندگی امروزی نیاز به تغییر دارد و گاهی این تغییرات از معماری و فرهنگ غربی سرچشمه می‌گیرد. آشپزخانه اپن یکی از این تغییرات است که به تدریج بر اساس یک سری نیازهای اجتماعی وارد خانه‌های ما شد اما نتوانست مشکل معماری آن را به طور کامل حل کند. پس طرح و شکلی به آپارتمان‌ها و خانه‌هایمان راه یافت که نه ایرانی بود و نه غربی! اما از آنجایی که همیشه می‌توان یک راه حل منطقی و دقیق در طراحی پیدا کرد، پیشنهادات جذاب و جالبی برای بستن اپن آشپزخانه ها خواهید دید.

همچنین بخوانید  صنعت مد و لباس چگونه تحت تاثیر چاپگرهای سه بعدی قرار گرفته‌اند؟
همچنین بخوانید  همه چیز درباره تهیه نقشه شمیم

بسیاری از ایرانیان تمایل چندانی به استفاده از آشپزخانه‌های اپن ندارند چرا که در این نوع معماری معایبی می‌بینند مانند: داشتن دید به آشپزخانه و در نتیجه نظافت و چیدمان مداوم آن، ناراحتی از انجام کارها در حضور مهمان، پیچیدن بوی غذا در سایر قسمت‌های خانه و …

در هر صورت قبل از هر تغییری باید توجه داشته باشید که کدام یک از این معایب را مد نظر دارید و می‌خواهید کدام مشکل را حل کنید.

درب و شیشه ثابت

اگر می خواهید آشپزخانه اپن خود را ببندید و در عین حال احساس می‌کنید که این کار نور خانه شما را می‌گیرد و فضا افسرده می‌شود، می‌توانید از درب و پنجره‌های شیشه‌ای برای این منظور استفاده کنید. از مزایای این روش می‌توان به جلوگیری از پخش شدن بوی غذا و صدا اشاره کرد که در صورت استفاده از شیشه طرح‌دار، دید در آشپزخانه را تا حدودی محدود می‌کند. اما یکی از معایب عمده این روش تمیز کردن مرتب شیشه است.

همچنین بخوانید  5 ایده جدید و ارزان در تزئین اتاق خواب با ریسه ال ای دی

درب های شیشه ای کشویی

این روش موثرتر و محبوب‌تر از روش فوق است. زیرا علاوه بر مزایای درب و پنجره‌های شیشه‌ای، این امکان وجود دارد که آشپزخانه را در صورت نیاز کاملا باز نگه دارید و یا هر زمان که بخواهید آن را بسته نگه دارید. در صورت استفاده از موادی مانند چوب، دیگر مشکل نظافت منظم شیشه را نخواهید داشت. درب‌های کشویی و پنجره‌های آکاردئونی از حریم خصوصی آشپزخانه شما در مواقعی که به آن نیاز دارید محافظت می‌کند و از تاریک شدن آشپزخانه‌های کوچک جلوگیری می‌کند. نکته مهم این است که خودشان فضای کمی را اشغال می‌کنند. چنانچه قصد مطالعه کامل این مقاله را داشته باشید پیشنهاد می‌کنم در سایت پلان کده از این مقاله و سایر مقالات مرتبط با این حوزه حتما بازدید نمائید.

plankade

plankade

چطور بود؟
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط