Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
طبیعت و محیط زیست
علم و فناوری
فیلم و سرگرمی
گردشگری
مارکتینگ
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
پذیرش پست مهمان در یونویس
خبر فوری
خانه @ سلامت @ روان‌شناسی @ 3 اکتشاف فوق العاده جالب در مورد مغز – اطلاعات جدید برای رسیدن به موفقیت صد در صدی

3 اکتشاف فوق العاده جالب در مورد مغز – اطلاعات جدید برای رسیدن به موفقیت صد در صدی

by | 22 اردیبهشت 1401 | روان‌شناسی | 0 comments

در کتاب دو بنچ سه کشف شگفت انگیز در مورد مغز ما مورد بحث قرار می‌گیرد که می‌توانید از آن‌ها برای موفقیت بیشتر استفاده کنید. اخیرا تحقیقات زیادی برای درک پیچیدگی‌های عملکرد مغز انجام شده است. امروزه دانشمندان علوم اعصاب می‌توانند از تجهیزات پیچیده‌ای برای یادگیری واکنش‌های مغز به محرک‌ها استفاده کنند. قبلاً این امکان وجود نداشت و با این کشف اکتشافات زیادی در مورد نحوه عملکرد مغز انجام شد. اکنون می‌توانید روی ذهن خود تمرکز کنید و از تکنیک‌های مبتنی بر این اکتشافات جدید برای افزایش ظرفیت مغز و دستیابی به موفقیت‌های بیشتر در طول زندگی خود استفاده کنید.

 افکار ما خارج از مغز هستند:

 افکار شما حضور فیزیکی دارند. افکار و ایده‌های شما به صورت جریان‌های الکترونیکی و الکتروشیمیایی است. قابل مشاهده، اندازه گیری و بررسی است. ایده‌ها وجود دارند. اگر با عملکرد مغز آشنا هستید، می‌توانید ذهن و افکار خود را کنترل کنید. اگر ذهن خود را کنترل کنید، مغز قدرت کنترل رفتار شما را دارد و موفقیت شما بیش از هر چیز دیگری تحت تأثیر رفتار شما قرار می‌گیرد. رفتار شما توسط احساسات شما کنترل می‌شود و احساسات شما تحت تأثیر موقعیت‌هایی که دارید تولید و کنترل یا تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

همچنین بخوانید  هراس یا فوبیا چیست؟ انواع فوبیا و نحوه درمان

نگرش به این معناست که شما چگونه به زندگی نگاه می‌کنید. هر موقعیتی که در ذهن شما شکل می‌گیرد، احساسات شما را در مورد محرک‌های زندگی شکل می‌دهد و همیشه بر رفتار شما تأثیر می‌گذارد.

بر اساس تحقیقات مغز، نگرش‌های شما توسط باورهای شما تولید و کنترل می‌شود. هر اعتقادی به هر چیزی که شکل می‌دهید، نگرش شما را در مورد آن شکل می‌دهد. نگرش شما نسبت به هر چیزی که به شما احساس می‌کند و این احساس رفتار شما را در برخورد با مشکل تعیین می‌کند.

همچنین بخوانید  تفاوت استرس و اضطراب در چیست؟ و راه های مقابله با هر یک از آن‌ها

الگوی نورون‌های مغز شما که با باورهای شما مرتبط است، آنقدر قدرتمند است که می‌تواند همه چیز را متفاوت از آنچه هست جلوه دهد.

باورها از کجا در مغز ما می آیند؟

از افکار شما، اتصال نورون‌ها به یکدیگر یک ایده ایجاد می‌کند. هر چه افکار بیشتر در مغز شما توسط نورون‌های بیشتری تولید شود، بنابراین این افکار باورهای شما را شکل می‌دهند. ایده‌ها حضور فیزیکی دارند. هر فکری که از دنیای بیرون وارد مغز شما می‌شود و هر فکری که در ذهن خود ایجاد می‌کنید به عنوان الگوی یک نورون در مغز شما ذخیره می‌شود. این الگوها، واکنش‌ها و افکار زنجیره‌ای شما، باورهای شما را ایجاد می‌کنند. یاد بگیرید چگونه ذهن خود را کنترل کنید تا بتوانید رفتار خود را کنترل کنید.

شکل پذیری مغز شما!

 ذهن شما ساکن نیست! اگر مغز شما در هر سنی با یادگیری یا آزمایش تحریک شود، از نظر فیزیکی نیز ارتباطات عصبی جدیدی ایجاد می‌کند. این ارتباطات جدید تعداد کل اتصالات مغز شما را افزایش می‌دهد و غیره. رتبه‌بندی توانایی مغز برای موفقیت افزایش می‌یابد.

همچنین بخوانید  مهارت های نرم چه مهارت هایی هستند؟ و چرا برای پیشرفت شما لازمند؟

دانشمندان نشان داده‌اند که چه شش ساله باشید و چه در دهه شصت، مغز می‌تواند اتصالات جدیدی ایجاد کند و ظرفیت اتصالات جدید در مغز هر انسانی بیشتر از تعداد مولکول های جهان است.

این یک واقعیت علمی است. هیچ محدودیتی برای توانایی شما برای به دست آوردن چیزهای جدید وجود ندارد. به یاد داشته باشید که اعتقادات شما نباید بر اساس واقعیت باشد، درک شما از واقعیت، باورهای شما را کنترل می‌کند.

اگر اجازه دهید الگوهایی در ذهن شما شکل بگیرد که توانایی شما را برای موفقیت محدود می‌کند، این محدودیت‌ها برای شما واقعی خواهند شد. بنابراین حتی به شناسایی الگوها فکر نکنید.

مقالات علمی پیشنهادی برای خواندن

برتری پهپاد هوش مصنوعی بر انسان

تجزیه و تحلیل پروتئین انسان باستانی

sookhtejet
sookhtejet
چطور بود؟
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط