Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
طبیعت و محیط زیست
علم و فناوری
فیلم و سرگرمی
گردشگری
مارکتینگ
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
پذیرش پست مهمان در یونویس
خبر فوری
خانه @ سبک زندگی @ مد و زیبایی @ عوارض کاشت ناخن چیست و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟

عوارض کاشت ناخن چیست و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟

by | 13 دی 1401 | مد و زیبایی | 0 comments

آرایش صورت، مانیکور و پدیکور تمام آن چیزی است که یک زن از یک هفته پر استرس و خسته کننده در خانه و محل کار به آن نیاز دارد. با این وجود مواد شیمیایی که در رنگ‌های زیبا روی لاک ناخن پنهان شده‌اند می‌توانند به طرز شگفت‌آوری مضر باشند و خطرات جدی برای سلامتی داشته باشند.
اکثر محصولات مراقبت از ناخن حاوی مواد سمی و خطرناکی هستند که بی‌صدا به سلامت شما و همچنین افرادی که در سالن‌های ناخن کار می‌کنند آسیب می‌رسانند. در این مقاله می‌خواهیم در مورد عوارض کاشت ناخن صحبت کنیم، پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

عوارض کاشت ناخن چیست؟

مواد شیمیایی موجود در لاک ناخن به دلیل عوامل تشکیل دهنده مانند تولوئن، فرمالدئید و دی بوتیل فتالات، خطراتی برای سلامتی ایجاد می‌کند که ممکن است برای سلامتی زیان‌آور باشد. این گروه از مواد سرطان‌زا اغلب به عنوان “سه گانه سمی” نامیده می‌شوند. آنها به دلیل اثرات مضر سلامتی ناشی از استفاده مداوم از این مواد شیمیایی لقب “سه گانه سمی” گرفته‌اند.

علاوه بر این مواد شیمیایی، مواد شیمیایی دیگری نیز وجود دارند که نه تنها در لاک‌های ناخن یافت می‌شوند، بلکه جزء اصلی پاک‌کننده‌های ناخن، لاک‌های ژل و سایر محصولات مراقبت از ناخن هستند که می‌توانند یک خطر جدی برای سلامتی باشند.

اثرات مضر لاک ناخن

معمولاً سالن‌های ناخن تهویه مناسبی ندارند که از فرار مواد شیمیایی تبخیر شده به هوا جلوگیری کند. در نتیجه، این مواد شیمیایی در سالن به گردش در می‌آیند که منجر به قرار گرفتن مداوم در معرض این مواد شیمیایی سمی برای مشتریان و همچنین کارگران سالن می‌شود.

همچنین بخوانید  راز شیک پوش بودن چیست؟

با وجود آگاهی از اثرات مضر آن، اکثر شرکت های محصولات مراقبت از ناخن از مواد شیمیایی صنعتی در محصولات خود استفاده می‌کنند که عمدتاً توسط مقامات دولتی تایید نشده است. نتیجه نهایی این است که اکثر لاک‌های ناخن موجود در بازار به سختی از نظر ایمنی آزمایش می‌شوند و اغلب ما مرتباً از آنها استفاده می‌کنیم.
بسیاری از بچه‌های ما نیز از این رنگ‌های سمی بی‌صدا برای ناخن استفاده می‌کنند که می‌تواند خطرات سلامتی ایجاد کند.

قرار گرفتن مداوم در معرض رنگ‌های سمی ناخن و سایر محصولات مراقبت از ناخن می‌تواند اثرات زیادی بر سلامتی داشته باشد، از مشکلات جزئی مانند تحریک پوست، واکنش‌های آلرژیک، حالت تهوع تا مشکلات جدی‌تر مانند مشکلات تنفسی، سرطان و ایجاد ناباروری. مطالعات اخیر همچنین نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض محصولات مراقبت از ناخن می‌تواند باعث انقباض غیرقابل کنترل عضلانی و مشکلات شناختی شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که برخی از کارگران سالن از مشکلات تنفسی، سردرد و تحریکات ناشی از حلال‌های موجود در این محصولات شکایت دارند. سرطان و ناباروری نیز به طور فزاینده‌ای در ناخن کارانی که در معرض بخارات سمی رنگ ناخن قرار دارند، رواج یافته است.

تولوئن

این ماده یک حلال است که برای ایجاد یک روکش صاف روی ناخن اضافه می‌شود و از جدا شدن رنگ جلوگیری می‌کند. این ماده شیمیایی معمولا در بنزینی که ما بعنوان سوخت خودرو استفاده می‌کنیم، به کار می‌رود.
این ماده به سیستم عصبی مرکزی آسیب می‌رساند و برای اندام‌های تولید مثل آسیب نیز آسیب زاست. سایر عوارض جانبی عبارتند از سردرد، بی حسی و سوزش چشم و گلو.

همچنین بخوانید  بهترین طرح های جدید کفش های کتانی برای 2023

فرمالدئید

یک عامل سرطان‌زای شناخته شده که به عنوان یک ماده سخت کننده ناخن استفاده می‌شود. لاک های ناخن با ماندگاری طولانی که دوست دارید به وفور حاوی این ماده هستند.
علاوه بر این، به عنوان یک ضد عفونی کننده استفاده می‌شود که از آلودگی باکتریایی جلوگیری می‌کند. فرمالدئید همچنین به عنوان یک ضد عفونی کننده برای ابزارهای مورد استفاده در هنگام مانیکور و پدیکور استفاده می‌شود.

دی بوتیل فتالات

دی بوتیم فتالات به رنگ ناخن انعطاف پذیری می‌بخشد. با این حال، می‌تواند باعث آسیب شدید به دستگاه تناسلی شود. آنها از ترک خوردن یا شکننده شدن ناخن‌های صیقلی جلوگیری می کنند. استفاده از فتالات‌ها در برخی کشورهای اروپایی ممنوع است. استفاده از این ماده به دلیل اثرات مخرب آن کمتر شده است.

بسیاری از لاک های ناخن دارای نیترو سلولز هستند. استونی که برای پاک کردن لاک ناخن استفاده می‌شود نه تنها می‌تواند ناخن‌های شما را خشک کند، بلکه باعث واکنش‌های آلرژیک شدید و درماتیت نیز می‌شود.

سرطان و لاک ناخن

لاک ژل‌ها به طور فزاینده‌ای در حال محبوب شدن هستند زیرا دوام بیشتری دارند. محققان اخیرا مشاهده کردند که لاک ناخن نگرانی اصلی نیست، نحوه خشک شدن این ناخن‌ها در سالن‌ها خطر بیشتری برای سرطان پوست دارد. لاک‌های ناخن ژلی اخیر از یک ژل سخت‌کننده تشکیل شده است که نیاز به قرار گرفتن در معرض نور UV دارد. این قرار گرفتن مکرر در معرض اشعه ماوراء بنفش در صورت استفاده مکرر باعث ایجاد چین و چروک و سرطان پوست می‌شود. یک جایگزین مطمئن‌تر، استفاده از چراغ های LED است زیرا تولید اشعه UV توسط آنها بسیار کم است.

همچنین بخوانید  فواید قرص ال آرژنین برای مو

نکات بهداشتی برای جلوگیری از عوارض کاشت ناخن

در اولین قدم توصیه می‌کنیم برای زیبایی ناخن‌ها حتما به مراکز معتبر و تخصصی کاشت ناخن مراجعه نمایید و نکات زیر را به خاطر بسپارید

  • از آنجایی که لاک‌های ناخن موجود در بازار مضر هستند، توصیه می‌شود آنها را در فواصل زمانی و نه به طور مکرر آنها را به ناخن‌هایتان بزنید و همان شب آنها را پاک کنید.
  • هر ماه چند روز ناخن های خود را بدون رنگ ناخن بگذارید.
  • از استنشاق بخارهایی که هنگام باز کردن بطری رنگ ناخن ایجاد می‌شود، خودداری کنید.
  • سعی کنید با بررسی برچسب از رنگ‌های حاوی مواد شیمیایی مانند تولوئن، فرمالدئید و دی بوتیل فتالات اجتناب کنید.
  • لاک‌های غیر سمی، لاک‌های گیاهی ناخن و پاک کننده‌های ناخن را انتخاب کنید.
  • از لاک ناخن ژل و استفاده از اشعه ماوراء بنفش برای خشک کردن آنها اجتناب کنید.

سخن آخر

در این مقاله سعی کردیم مهم ترین عوارض کاشت ناخن که باید از آن آگاه باشید را به شما عزیزان بگوییم. امیدواریم این مقاله به شما در داشتن ناخن‌هایی زیبا و سلامتی جسمتان کمک نماید.

marza

marza

چطور بود؟
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط