راههای زیادی برای مهاجرت به کشور ترکیه و به دست آوردن اقامت دائم این کشور وجود دارد. راههایی چون اخذ پذیرش از دانشگاههای این کشور از طریق بورسیه و یا هزینههای شخصی، سرمایه گذاری، خرید املاک و تجارت، دعوت به کار در این کشور و سایر مهاجرتهای دیگر که در نهایت میتوان اقامت دائم این کشور زیبا را کسب کرد و در شهرهای زیبای ترکیه زندگی کرد.
یکی از راههای دریافت اقامت که سرمایه داران ایرانی در طی سالهای اخیر از آن استقبال کردهاند ثبت شرکت در کشور ترکیه میباشد. کشور ترکیه نیز برای حمایت از این افراد که به اقتصاد این کشور کمک شایانی میکنند قوانینی وضع کرده است که یکی از مزایای آن دادن اقامت دائم کشور ترکیه از سوی دولت این کشور به این سرمایه گذاران است. سایت اعزام دانشجو شرایط مربوط به ثبت شرکت در کشور ترکیه را در ادامه این مقاله برای شما بیان میکند.
فهرست
شرایط ثبت شرکت در ترکیه
کشور ترکیه به دلیل همجواری با کشور ایران در برخی از قوانین خود مانند قوانین کشور ایران عمل کرده و همین امر موجب سهولت کار و زندگی در این کشور برای ایرانیان شده است. برای ثبت شرکت در این کشور نیازی به اخذ مجوز اقامت نخواهید داشت و می توانید از کشور خود امور مربوط به ثبت شرکت در ترکیه را پیگیری کنید.
لازم است کلیه مدارک و اسناد مربوط به درخواست شما یرای ثبت شرکت به دفتر مربوط به ثبت تجارت استان محل استقرار شرکت در کشور ترکیه ارسال شود تا مورد بررسی قرار گیرد. این دفاتر به شما تاییدیهای ارسال می کنند که به راحتی میتوانید جهت ثبت شرکت خود اقدام کنید.
انواع شرکت در ترکیه
شرکت با مسئولیت محدود
این نوع شرکت از یک سهامدار اصلی و چندین سهامدار دیگر تشکیل شده است. هر کدام از این افراد مقداری از سهام این شرکت را خریداری کرده و در سود و زیان آن شریک خواهند بود. هزینه ثبت این نوع شرکت در حدود ۱۰ لیر خواهد بود.
شرکت سهامی
این شرکتها شامل دو شرکت سهامی خاص و عام است. در شرکت سهامی خاص تعداد ۲۵۰ نفر و یا کمتر از این تعداد سهامدار و در شرکت عام تعداد بالاتر از ۲۵۰ نفر سهامدار وجود دارد. هزینه ایجاد این گونه شرکتها در کشور ترکیه مبلغی در حدود ۲۸۰۰ دلار میباشد.
شرکت جمعی
نام دیگر این شرکتها تعاونی است. فعالیت شرکتهای جمعی بازرگانی میباشد. برای ثبت این گونه شرکت به ۷ نفر به عنوان شریک و سهامدار نیاز است. این اشخاص سهام این شرکت را خریداری کرده و با شرکتهای دیگر همکاری میکنند. اعضای هیئت مدیره شرکتهای جمعی از سه نفر تشکیل میشود.
شرکت مختلط
این شرکت دارای یک یا چند سهامدار اصلی است که در مسئولیت تمامی بدهیهای شرکت را بر عهده دارند. بقیه افرادی که به عنوان شریک در این شرکتها حضور دارند مسئولیت سرمایه خود را به عهده خواهند داشت.
شرکت تضامنی
شرکتهای تضامنی شامل دو نوع شرکت هستند. شرکت عادی که یک شرکت خصوصی بوده و شر تقسیم شده به سهام که یک شرکت سرمایه گذاری است. این شرکتها از شرکای فعال و غیر فعال تشکیل شدهاند.
صرافی
این نوع از موسسههای مالی که ثبت پیچیدهای نیز دارند از جمله شرکتهای سهامی هستند که در ترکیه وجود دارند. برای ثبت صرافی لازم است گواهینامه مخصوص ثبت آن را دریافت کنید که کار راحتی نخواهد بود.
شرکت مناطق آزاد
برای ایجاد این شرکتها لازم است از کشور ترکیه در مناطق آزاد زمین خریداری کنید و به تولید محصول و کالای خود بپردازید. در ثبت این نوع کشور از حمایت و کمک دولت ترکیه برخوردار خواهید شد.
برای دریافت خواندن ادامه این مطلب و دریافت مشاوره به سایت اعزام دانشجو سر بزنید.
0 Comments