Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
طبیعت و محیط زیست
علم و فناوری
فیلم و سرگرمی
گردشگری
مارکتینگ
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
پذیرش پست مهمان در یونویس
خبر فوری
خانه @ سبک زندگی @ رابطه و ازدواج @ نشانه هایی که می گویند شما آمادگی ازدواج ندارید

نشانه هایی که می گویند شما آمادگی ازدواج ندارید

by | 23 شهریور 1401 | رابطه و ازدواج | 0 comments

متاسفانه اغلب اوقات دو نفر صرفا به دلیل فشارهای خانواده و یا طولانی نشدن مدت آشنایی‌شان تصمیم به ازدواج می‌گیرند که در اکثر موارد چنین ازدواج‌های نسنجیده و عجولانه‌ای صرفا به جدایی و طلاق ختم می‌شوند چرا که عنصر منطق و شناخت در آن‌ها جایگاهی ندارد و زوجین بدون آمادگی ازدواج تن به این امر مهم می‌دهند. اگر قرار است به زودی وارد رابطه‌ی جدی شوید ولی هنوز سردرگمی‌ها و بلاتکلیفی‌هایی دارید که آن‌ها را سازماندهی نکرده‌اید بهتر است دلایل آن‌ها را پیدا کنید و به حل آن‌ها بپردازید چرا که عدم حل این مشکلات سبب شکل گیری مشکلات بزرگ‌تر و حل نشدنی می‌شود.

طبیعتا همه‌ی زوج‌ها قبل از برگزاری مراسم عروسی احساس نگرانی، اضطراب و دلشوره را دارند اما اگر این اضطراب و تشویش از حالت طبیعی خارج باشد و مدت زیادی ادامه داشته باشد شما قطعا نیاز به بررسی و کمک گرفتن از مشاور و روانشناس دارید. لازم است که به این نکته واقف باشید تا زمانی که آمادگی ازدواج را ندارید ایجاد آمادگی از روی اجبار و ناچاری نمی‌تواند کمک کننده و تضمین کننده پایداری رابطه باشد.

فهرست

نشانه های عدم آمادگی ازدواج

1. هنوز ذهنتان درگیر روابط قبلی است

اگر رابطه قبلی شما به اتمام رسیده است و همچنان نمی‌توانید همسر یا پارتنر قبلی خود را فراموش کنید و به او فکر می‌کنید، پس ازدواج برای شما گزینه‌ی معقولی نیست. وقتی شما هنوز در حال فکر کردن به شخص دیگری که قبلا در زندگی شما بوده است و شریک زندگی‌تان بوده است هستید پس قطعا دیگر این امکان را ندارید که فرد دیگری را وارد زندگی خود کنید چرا که جایگاهی برای آن شخص در زندگی شما وجود ندارد.

2. اعتماد دوطرفه وجود ندارد

اعتماد مهم‌ترین اصل برای شروع یک رابطه است. اگر در حین ازدواج دو طرف به همدیگر اعتماد نداشته باشند، هرگز نمی‌توانید زندگی خوبی داشته باشد. اعتماد برای شروع هر رابطه‌ای حیاتی است. با این حال، برخی از افراد به سختی و در درازمدت می‌توانند به کسی اعتماد کنند، مخصوصا اگر آن شخص همسر آینده‌شان باشد. اگر شما آدم بی‌اعتمادی هستید، پس شما هنوز آمادگی ازدواج را ندارید چرا که بی اعتمادی یکی از رایج ترین مشکلات در بین زوجین است. هیچ رابطه‌ای بدون اعتماد دوام نخواهد داشت.

3. عاشق شریک زندگی خود نیستید و نمی توانید به او عشق بورزید

وقتی کسی را دوست ندارید ازدواج با او نمی‌تواند کمکی به شما بکند. همانطور که انتظار دارید طرف مقابل همسر خوبی برای شما باشد شما نیز متقابلا باید همسر خوبی برای او باشید. اما برای اینکه بتوانید همسر خوبی باشید باید طرف مقابلتان را دوست داشته باشید و به او عشق بورزید و این لازمه شروع و ماندگاری یک رابطه است. اگر شریک زندگی خود را دوست نداشته باشید، رابطه‌ی شما بادوام نخواهد بود و قطعا خیلی زود به سردی می‌گراید.

4. شناخت کافی از یکدیگر ندارید

لازمه شروع یک رابطه‌ی سالم داشتن شناخت کافی از یکدیگر است. بررسی‌ها ثبت کرده است که میزان طلاق در بین افرادی که مدت زمان آشنایی آن‌ها کمتر از دو سال بوده است در مقایسه با افرادی که زمان بیشتری را به شناخت و آشنایی با هم اختصاص داده‌اند به طرز چشمگیری بیشتر است.

عدم داشتن تفاهم

5. پنهان کاری می‌کنید

پنهان‌کاری و مخفی کردن رازهای زندگی از یکدیگر یکی از مهم‌ترین نشانه‌های عدم اعتماد و در نتیجه عدم آمادگی ازدواج است. اگر در زندگی خود رازی دارید که  شامل اطلاعات شخصی، امور مالی و یا سایر موضوعات حائز اهمیت است و نمی خواهید آن را به همسر خود بگویید بهتر است در مورد ازدواج تجدیدنظر کنید چرا که شما به شریک زندگی خود اعتماد ندارید و این موضوع می‌تواند باعث سردی رابطه شما و هم چنین در درازمدت باعث جدایی شود.

6. اهل سازش و مصالحه نیستید

سازش و مصالحه مهم‌ترین اصل برای تضمین بقا و تداوم یک رابطه موفق است. حوادث و اتفاقات آینده برای هیچ کس قابل پیش بینی نیست. کسانی که می‌توانند مهارت سازش را در خود پرورش دهند می‌توانند به خوبی اختلافات و ناسازگاری‌ها را مدیریت کنند. افرادی که خودخواه هستند و صرفا به خود فکر می‌کنند و توانایی کنار آمدن ندارند قطعا نمی‌توانند یک رابطه‌ی آرام و توام با صلح داشته باشند.

7. تنها دلیل شما برای ازدواج، ازدواج دوستان و سایر همسالانتان است

متاسفانه این یکی از مشکلاتی است که بسیاری با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. برخی افراد تنها دلیلشان برای ازدواج این است که دوستانشان ازدواج کرده‌اند. اگر شما هم تنها همین دلیل را برای ازدواج در خود می‌بینید، پس بهتر است به ازدواج فکر نکنید. ازدواج یک تصمیم حساس و مهم است و صرفا با تقلید کورکورانه از دیگران نمی‌توان یک رابطه سازنده داشت. برای ازدواج نیاز به ملایمت‌های خاصی دارید که ممکن است از پس آن‌ها برنیاید.

8. با همدیگر تفاهم ندارید

اگر اخلاق و عقاید و روحیات شما با هم سازگاری نداشته باشد، باز هم در رابطه دچار مشکل می‌شوید. وجود تفاوت‌های اساسی در اعتقادات، روحیات، اخلاقیات و عقاید شما نیز سبب به وجود آمدن مشکلات عمیق و حل ناشدنی می‌شود. بنابراین، اگر فکر می‌کنید که اختلافات و ناسازگاری‌های شما قابل حل است بهتر از قبل از ازدواج به فکر حل آن‌ها باشید. اما اگر فکر می‌کنید این اختلافات قابل حل نیستند بهتر است مدتی به ازدواج فکر نکنید.

9. از مشکلات روحی روانی رنج می برید

اگر با مشکلات روحی روانی همچون اختلالات شخصیتی دست و پنجه نرم می‌کنید باید در مورد تصمیم خود برای ازدواج تجدیدنظر کنید. این مشکلات می‌تواند روابط شما را تحت الشعاع قرار دهد و تاثیرات منفی بر آن داشته باشد. داشتن یک روان سالم پیش شرط داشتن یک رابطه‌ی زناشویی آرام، سالم و به دور از تنش است.

10. توانایی مدیریت اختلافات و مشاجرات را ندارید

اگر مهارت حل مشکلات و اختلافات را به گونه‌ای ندارید که موجبات رضایت و خشنودی دو طرف را فراهم کند و احساس خوشایندی را برای دو طرف رقم بزند شما به احتمال زیاد آمادگی ازدواج را ندارید به ویژه اگر تمایل زیادی به بحث و کشمکش در موضوعات مشابه دارید.

11. صرفا به دلیل فشار خانواده تن به ازدواج می دهید

اگر صرفا به دلیل فشار خانواده تصمیم به ازدواج گرفته‌اید، مطمئنا باید در این زمینه تجدیدنظر کنید. ازدواج یک امر مهم و حساس است که نیاز به دقت، بررسی و وسواس دارد. ازدواجی که بالاجبار و نسنجیده باشد قطعا نمی‌تواند سرانجام خوبی داشته باشد، زیرا بر اساس خواست و علاقه‌ی شما شکل نگرفته است.

12. هیچ گونه کشش جنسی نسبت به طرف مقابلتان ندارید

اینکه طرف مقابل شما چقدر زیبا، خوش تیپ و مهربان است نمی‌تواند جایگزین جذابیت جنسی شود. اگر از لحاظ جنسی هیچ گونه کششی نسبت به طرف مقابلتان حس نمی‌کنید بهتر است در مورد ازدواج با او تجدیدنظر کنید. صمیمیت و کشش جنسی بخش لاینفک یک رابطه‌ی سالم زناشویی است و بدون وجود آن رابطه قطعا به مشکل می‌خورد.

13. احساس گناه و یا ترس شما را به سمت ازدواج سوق می دهد

افرادی که از روی احساس گناه یا ترس تن به ازدواج می‌دهند نهایتا طعم شکست در رابطه را خواهند چشید. اگر ازدواج با کسی از روی احساس گناه یا آسیب نرساندن به احساسات او باشد، و یا بخاطر قول و قرارهای قبلی باشد منطقی نیست. فراموش نکنید که یک ازدواج فقط در صورتی می تواند موفقیت آمیز باشد که حال هر دو طرف را خوب کند.

14. در مقوله ی ارتباط برقرار کردن دچار مشکل هستید

برقراری ارتباط در ازدواج از اهمیت بسزایی برخوردار است. اگر توانایی برقراری ارتباط با طرف مقابلتان را نداشته باشید در حالی که تصور می‌کنید بعد از ازدواج این مشکل حل خواهد شد تصور شما کاملا اشتباه است. شما نمی‌توانید به اجبار یک ارتباط دوستانه ایجاد کنید. در صورتی که اصول برقراری ارتباط درست را بلد نباشید قطعا در دراز مدت در رابطه‌ی خود دچار مشکل خواهید شد.

15. همسر خود را با دیگران مقایسه خواهید کرد

اگر می‌خواهید همسر آینده خود را با همسر دوستتان یا هر کس دیگری مقایسه کنید، بهتر است از این کار صرف نظر کنید. مقایسه ساده‌ترین راه برای خراب کردن هر رابطه‌ای است. هیچ کس دوست ندارد با دیگران مقایسه شود. هر فردی شخصیت و ویژگی‌های خاص خود را دارد. اگر دست به مقایسه افراد بزنید در واقع هویت فردی او را زیر سوال برده‌اید. افرادی که تمایل به یافتن اشکال در همه چیز دارند، بیشتر از مقایسه استفاده می‌کنند. اگر شما یا همسرتان عادت به مقایسه دارید، بهتر است به ازدواج فکر نکنید.

16. در مورد مسائل زندگی اتفاق نظر ندارید

تمایل دارید در کنار نامزدتان باشید؛ اما وقتی بیشتر با هم هستید و همدیگر را بهتر می‌شناسید، پی می‌برید در مورد موضوعات مهمی همچون خرج‌کردن یا پس‌اندازکردن پول، تربیت کودک، کار و تفریح باهم، هم عقیده نیستید. اگر هنوز مطمئن نیستید در مورد این موضوعات با شریک آینده زندگی‌تان اتفاق نظر دارید یا خیر یا اگر می‌دانید تفاهم ندارید و تفاوت‌های فاحشی با هم دارید، پس بهتر است در این مورد فرصت بیشتری به خودتان بدهید.

17. هنوز به دنبال جلب توجه جنس مخالف هستید

اگر در محیط کار یا بیرون هنوز به دنبال جلب توجه جنس مخالف هستید، پس احتمالا نمی‌توانید به یک نفر متعهد بمانید. اگر فکر می‌کنید به‌ غیر از شریک آینده‌تان پیوسته نیاز به توجه دیگران دارید، هنوز برای ازدواج آماده نیستید. ازدواج به معنی قطع رابطه با تمامی افراد جنس مخالف نیست بلکه شما می‌توانید به صورت حساب شده و سنجیده و در چهارچوب مشخصی با جنس مخالف ارتباط داشته باشید اما نباید با آن‌ها رابطه‌ی احساسی یا عاطفی شکل دهید.

18. اهل مدارا نیستید

شاید به هر دلیلی مدتی تنها زندگی کرده‌اید و عادت‌های خاص خودتان را دارید. دوست دارید خانه‌تان همیشه تمیز و مرتب باشد، یا صبح‌ها زود از خواب بیدار شوید؛ اما حالا که قرار است فرد دیگری وارد زندگی‌تان شود، پی می‌برید که عادات معمول او با عادات شما تفاوت دارد و حاضر نیستید در این زمینه مدارا کنید. این یکی از نشانه‌های عدم آمادگی ازدواج است.

اهل سازش و مدارا نیستید

19. توقع دارید همسر آینده تان خودش را تغییر دهد

شما باید به این نکته آگاه باشید که با فردی که اکنون او را می شناسید و با همان خصوصیاتی که دارد تصمیم به ازدواج با او گرفته‌اید و نباید توقع تغییر خاصی داشته باشید. با اینکه افراد در زندگی تغییرات زیادی می‌کنند، اما این تغییرات مهم و اساسی نیستند. همسر آینده‌تان همان فردی خواهد بود که اکنون هست؛ پس ازدواج‌کردن به این امید که اتفاق خاصی بیفتد و همسرتان دچار تغییر و تحولات اساسی شود و تبدیل به فرد دلخواه شما شود کاملا اشتباه است.

20. زمانی که از تعهد و پایبندی خودتان به رابطه مطمئن نیستید

اگر تصور می‌کنید که فردی بهتر را می‌توانید پیدا کنید و رابطه‌ی بهتری را می‌توانید شروع کنید و یا زمانی که نمی‌توانید به فرد متعهد و پایبند باشید و با دیگرانی در ارتباط هستید که نمی‌توانید آن‌ها را از زندگی‌تان حذف کنید بهتر است قید ازدواج را بزنید. ازدواج و متعهد شدن به طرف مقابل در حالی که هنوز فکر می‌کند ممکن است فرصت‌های بهتری برای ما فراهم شود برای شما مشکل ساز خواهد شد و جز حسرت هیچ نتیجه‌ای برای شما نخواهد داشت.

21. به خوبی نمی توانید مشاجره کنید و آن را مدیریت کنید

اگر تصور می‌کنید در دعواهای زناشویی همیشه باید یکی مجادله کند و دیگری کوتاه بیاید تا مسئله خاتمه یابد مطمئنا از آمادگی ازدواج برخوردار نیستید. اگر برای اینکه اختلافات جدی نشود همیشه در دعواها کوتاه می‌آیید، بدانید که این فقط سبب می‌شود کینه و دلخوری در دلتان انباشته شود و زندگی مشترکتان را تحت الشعاع قرار خواهد داد.

22. ابراز عشق را به خوبی بلد نیستید

ناتوانی در ابراز عشق به گونه‌ای که طرف مقابل آن را درک کند سبب ایجاد مشکل خواهد شد. اگر عشقتان را به زبانی که برای طرف‌ مقابلتان قابل فهم باشد ابراز نکرده یا ابراز عشق طرف مقابل خود را درستی درک نکرده باشید، به این معنی است که شما و همسرتان هیچ وقت به طور کامل عشق را لمس نخواهید کرد.

23. از ازدواج کردن واهمه دارید

اگر این فکر که قرار است بقیه عمر خود را در کنار یک نفر سپری کنید و زندگی خود را او سهیم شوید سبب ایجاد ترس و وحشت در شما می شود پس هنوز آمادگی لازم برای ازدواج را ندارید.

24. در انتخاب طرف مقابلتان اشتباه می کنید

اگر در انتخاب‌های قبلی خود دچار اشتباه شده‌اید بهتر است به خودتان استراحت دهید. تا زمانی که تصور می‌کنید که این انتخاب‌های اشتباه ادامه دارد قطعا آمادگی شروع یک رابطه جدید را ندارید.

admin
admin
چطور بود؟
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط