Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
طبیعت و محیط زیست
علم و فناوری
فیلم و سرگرمی
گردشگری
مارکتینگ
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
پذیرش پست مهمان در یونویس
خبر فوری
خانه @ بهترین ها @ 12 بهترین دستور تهیه انواع سالاد

12 بهترین دستور تهیه انواع سالاد

by | 8 بهمن 1402 | بهترین ها, تغذیه | 0 comments

میوه‌ها و سبزیجات سالاد شما را خوشمزه‌تر می‌کنند! چه به دنبال یک دسر یا پیش غذا برای ست کردن با شام یا یک سالاد به عنوان وعده غذایی باشید، این گزینه‌های خوشمزه و سالم مطمئنا راضی کننده خواهند بود. دستور العمل‌هایی مانند سالاد کلم بروکلی ما و سالاد پاور خرد شده با مرغ، غذاهای مغذی هستند که می‌خواهید بارها و بارها درست کنید.

حتماً مقاله “بهترین گیاهان خوراکی در خانه” را مطالعه کنید.

1.سالاد کلم بروکلی پر شده

سالاد کلم بروکلی پر شده

این همان سالاد بروکلی است که درخواست‌های ویژه ای برای آن دریافت خواهید کرد. مقاومت در برابر ترکیب بیکن، خامه ترش، مایونز، پیازچه و چدار سخت است. و افزودن سرکه برنج یا سرکه سیب همه طعم‌ها را تیز می‌کند.

مواد تشکیل دهنده

  1. 3 برش بیکن
  2. ¼ فنجان خامه ترش
  3. ¼ فنجان سس مایونز
  4. 4 قاشق چایخوری سرکه برنج یا سرکه سیب
  5. ¼ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
  6. 4 فنجان بروکلی خرد شده
  7. ½ فنجان پیازچه خلال شده
  8. ½ فنجان پنیر چدار بسیار تیز خرد شده

دستور تهیه

  • بیکن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​بپزید تا ترد شود، 5 تا 7 دقیقه. به بشقاب در بسته منتقل کنید. 1 قاشق غذاخوری چربی بیکن را رزرو کنید. بیکن را زمانی که به اندازه کافی خنک شد، خرد کنید.
  • خامه ترش، سس مایونز، سرکه، فلفل و چربی بیکن ذخیره شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. بروکلی، پیازچه، پنیر و بیکن خرد شده را اضافه کنید. هم بزنید تا با سس مخلوط شود.

2.سالاد سرکه خیار

سالاد سرکه خیار

این سالاد سرکه خیار تعادل کاملی بین طعم‌های شیرین و ترش و همچنین کمی شوید تازه دارد. این سالاد را بلافاصله پس از اتمام درست کردنش میل کنید یا آن را در جایی نگهداری کنید تا بعداً میان وعده بخورید.

مواد تشکیل دهنده

  1. 6 عدد خیار
  2. 2 قاشق چایخوری شکر گرانول
  3. ½ قاشق چایخوری نمک
  4. 1 فنجان پیاز قرمز نازک خلال شده
  5. ¼ فنجان سرکه سفید
  6. 2 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
  7. ¼ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده

دستور تهیه

  • با استفاده از چاقو، خیارها را به ضخامت 1/4 اینچ نازک برش دهید. برش‌های خیار را به یک صافی مشبک روی یک کاسه بزرگ منتقل کنید. با شکر و نمک بپاشید. بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.
  • هر مایع داخل کاسه را دور بریزید و کاسه را خشک کنید. خیارها را به کاسه منتقل کنید و با پیاز، سرکه، شوید و فلفل تفت دهید. بگذارید 15 دقیقه در دمای اتاق بماند. بلافاصله سرو کنید یا تا 3 روز در یخچال بگذارید.

3.سالاد کلم ساده

سالاد کلم ساده

هنگامی که کلم با یک سس آسان در این دستور العمل ساده سالاد کلم ریخته می‌شود، بسیار خوشمزه می‌شود. این سالاد آسان برای پاییز زمانی که کلم شیرین‌ترین است، عالی است.

مواد تشکیل دهنده

  1. 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  2. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  3. 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه برگ تخت خرد شده
  4. 1 قاشق غذاخوری خردل دیژون
  5. 1 قاشق غذاخوری عسل
  6. 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  7. ½ قاشق چایخوری نمک
  8. ½ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
  9. 8 فنجان کلم سبز خرد شده (از 1 سر کوچک)
همچنین بخوانید  بهترین راهکارها برای کنترل احساسات

دستور تهیه

آب لیمو، روغن، جعفری، خردل، عسل، پودر سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. کلم را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. بلافاصله سرو کنید یا قبل از سرو تا 1 ساعت در یخچال بگذارید.

4.سالاد لوبیا سفید و سبزیجات

سالاد لوبیا سفید و سبزیجات

این سالاد غذای اصلی بدون گوشت ترکیبی از لوبیا سفید و آووکادو خامه‌ای و سیرکننده است. سعی کنید آن را با سبزیجات فصلی مختلف مخلوط کنید.

مواد تشکیل دهنده

  1. 2 فنجان سبزیجات سالاد مخلوط
  2. ¾ فنجان سبزیجات دلخواه، مانند خیار خرد شده و گوجه گیلاسی
  3. ⅓ فنجان لوبیای سفید کنسرو شده، شسته و آبکش شده
  4. ½ آووکادو، خرد شده
  5. 1 قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  6. 2 قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
  7. ¼ قاشق چایخوری نمک
  8. فلفل تازه آسیاب شده برای طعم دادن

دستور تهیه

سبزیجات، لوبیا و آووکادو را در یک کاسه متوسط ​​ترکیب کنید. با سرکه و روغن بریزید و نمک و فلفل بزنید. مخلوط کنید و به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید.

5.سالاد خرد شده با نخود، زیتون و فتا

سالاد خرد شده با نخود، زیتون و فتا

این سالاد خرد شده سریع و آسان از طعم‌های مدیترانه‌ای از جمله نخود، خیار و فتا الهام گرفته شده است. یک سس روغن سیر و سرکه همه چیز را با هم ترکیب می‌کند.

مواد تشکیل دهنده

  1. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  2. 2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  3. ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
  4. ¼ قاشق چایخوری نمک
  5. ¼ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
  6. 1 (15 اونس) قوطی نخود بدون نمک، شسته شده
  7. 1 فنجان خیار خرد شده
  8. 1 فنجان گوجه گیلاسی ربع شده
  9. ⅓ فنجان جعفری خرد شده
  10. ¼ فنجان پیاز قرمز ریز خرد شده
  11. ¼ فنجان زیتون کالاماتا نصف شده
  12. ¼ فنجان فتا خرد شده

دستور تهیه

روغن، سرکه، پودر سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید. نخود، خیار، گوجه فرنگی، جعفری، پیاز، زیتون و فتا را اضافه کنید.

6.سالاد کاب میگو با سس دیژون

سالاد کاب میگو با سس دیژون

در این چرخش خوشمزه و آسان روی سالاد کاب کلاسیک، مرغ را با میگو جایگزین کرده ایم. درست کردن این سالاد رضایت‌بخش فقط 20 دقیقه طول می‌کشد، بنابراین برای شام شب‌های هفته عالی است، اما به اندازه کافی شیک است که برای مهمانان سرو شود.

مواد تشکیل دهنده

  1. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  2. 3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
  3. 2 قاشق غذاخوری موسیر ریز خرد شده
  4. 1 قاشق غذاخوری خردل دیژون
  5. ½ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
  6. ¼ قاشق چایخوری نمک
  7. 10 فنجان سبزی مخلوط
  8. 12 عدد میگو بسیار بزرگ پخته شده (16 تا 20 عدد)، پوست کنده و از طول نصف شده
  9. 1 فنجان گوجه گیلاسی نصف شده
  10. تکه های خیار ایرانی 1 پیمانه
  11. 2 تخم مرغ آب پز بزرگ، پوست کنده و نصف شده
  12. آووکادو 1 عدد خرد شده
  13. 2 برش بیکن پخته شده، خرد شده
  14. ¼ فنجان پنیر آبی خرد شده

دستور تهیه

  • روغن، سرکه، موسیر، خردل، فلفل و نمک را در یک شیشه درب دار بریزید. تکان دهید تا ترکیب شوند.
  • سبزی سالاد روی یک بشقاب. نیمی از سس را بریزید و روی آن را بپوشانید. میگو، گوجه فرنگی، خیار، نصف تخم مرغ، آووکادو، بیکن و پنیر آبی را به صورت تزئینی روی آن بچینید. با باقیمانده سس بپاشید.

7.سالاد گوجه فرنگی، خیار و لوبیا سفید با وینگرت ریحان

این سالاد لوبیا بدون پخت یک راه خوشمزه برای استفاده از بهترین گوجه فرنگی گیلاسی یا انگور تابستانی و خیارهای آبدار برای یک شام یا ناهار سبک است. ریحان تازه یک دستور غذای ساده که این سالاد را به چیزی خارق العاده تبدیل می‌کند.

همچنین بخوانید  بهترین کافه های پاریس در نزدیکی برج ایفل

مواد تشکیل دهنده

  1. ½ فنجان برگ ریحان تازه بسته بندی شده
  2. ¼ فنجان روغن زیتون فوق بکر
  3. 3 قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  4. موسیر 1 قاشق غذاخوری ریز خرد شده
  5. 2 قاشق چایخوری خردل دیژون
  6. 1 قاشق چایخوری عسل
  7. ¼ قاشق چایخوری نمک
  8. ¼ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
  9. 10 فنجان سبزیجات مخلوط سالاد
  10. 1 (15 اونس) قوطی لوبیا کانلینی کم سدیم، شسته شده
  11. 1 فنجان گوجه فرنگی یا گیلاسی نصف شده
  12. ½ خیار از طول نصف شده و برش داده شده (1 فنجان)

دستور تهیه

ریحان، روغن، سرکه، موسیر، خردل، عسل، نمک و فلفل را در یک غذاساز کوچک بریزید. تا زمانی که اکثراً صاف و یکدست شوند عمل کنید. انتقال به یک کاسه بزرگ. سبزی، لوبیا، گوجه فرنگی و خیار را اضافه کنید.

8.سالاد تربچه، کرفس و خیار

سالاد تربچه، کرفس و خیار

ارزش آن را دارد که از آن بطری مخصوص روغن زیتون استفاده کنید.اگر سبزی دارید از رنده برای تراشیدن سبزیجات استفاده کنید.

مواد تشکیل دهنده

  1. 1 عدد خیار، خیلی نازک برش خورده
  2. 3 ساقه کرفس، خیلی نازک، به اضافه برگ کرفس برای تزئین
  3. 4 تربچه متوسط، خیلی نازک برش خورده
  4. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  5. 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمو
  6. 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  7. ¼ فنجان پنیر پارمزان تازه رنده شده
  8. ½ قاشق چایخوری نمک دریا
  9. ¼ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده

دستور تهیه

  • خیار، کرفس و تربچه را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. روغن و آب لیمو را در یک کاسه کوچک بریزید یا در یک شیشه نیم لیتری مخلوط کنید.
  • درست قبل از سرو، سس را روی سالاد بپاشید. با پوست لیمو، پنیر، نمک و فلفل سرو کنید. در صورت تمایل با برگ کرفس تزیین کنید.

9.سالاد سیب، انجیر و کلم بروکسل

سالاد سیب، انجیر و کلم بروکسل

سس سالاد ساخته شده از سرکه بالزامیک سفید شیرین و ملایم، سبزی‌ها و کلم‌های بروکسل را در این سالاد زمستانی سالم متعادل می‌کند. بروکسل و سیب را برش دهید. اگر سالاد را برای شام می خواهید، روی آن را با میگو یا مرغ پر کنید.

مواد تشکیل دهنده

  1. 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
  2. 2 قاشق چایخوری خردل دیژون
  3. موسیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  4. ¼ قاشق چایخوری نمک
  5. فلفل آسیاب شده به مزه
  6. ¼ فنجان روغن زیتون فوق بکر
  7. 8 فنجان کلم پیچ
  8. 1 سر آندو بلژیکی، برگها جدا شده
  9. 1 فنجان کلم بروکسل ورقه‌ای بسیار نازک
  10. 1 سیب قرمز کوچک، نازک برش خورده
  11. ⅓ فنجان گردوی برشته شده
  12. 4 عدد انجیر تازه نصف یا ربع شده اگر بزرگ باشد
  13. ¼ فنجان دانه انار

دستور تهیه

  • سرکه، خردل، موسیر، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بزنید. روغن را با همزن بزنید تا خوب ترکیب شود.
  • کلم پیچ، اندیو، کلم بروکسل، سیب و گردو را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. با سس بپاشید و روی سالاد بریزید. فلفل اضافه کنید. روی آن را با انجیر، دانه‌های انار بپوشانید.

10.سالاد کلم با بالزامیک و پارمزان

سالاد کلم با بالزامیک و پارمزان

در این دستور العمل سالاد کلم پیچ سالم، سس را روی کلم پیچ بمالید، برگ‌ها را نرم کرده و سالاد را با طعم شیرین بالزامیک مخلوط کنید. آجیل کاج خامه‌ای و پنیر پارمزان نمکی که در انتها به آن اضافه می‌شود طعم ها را متعادل می‌کند. این سالاد را به تنهایی به عنوان غذای جانبی میل کنید یا مرغ پخته شده، میگو یا استیک را اضافه کنید تا یک وعده غذایی کامل باشد.

همچنین بخوانید  هر آنچه که باید در مورد گیاهخواری بدانید!

مواد تشکیل دهنده

  1. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  2. 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  3. 1 حبه سیر بزرگ، رنده شده
  4. ¼ قاشق چایخوری نمک
  5. ¼ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
  6. 10 فنجان کلم پیچ تقریباً خرد شده
  7. ⅓ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  8. ¼ فنجان آجیل کاج برشته شده

دستور تهیه

روغن، سرکه، سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ بزنید؛ کلم پیچ را اضافه کنید با دست‌های تمیز، کلم پیچ را محکم بمالید تا همه چیز خوب ترکیب شود. وقتی سبزی‌ها نرم شدند و حجم آنها کم شد متوقف کنید. پارمزان و آجیل کاج را هم بزنید.

11.سالاد میگو و آووکادو

سالاد میگو و آووکادو

تربچه تازه فلفلی مکمل میگوی شیرین و آووکادوی خامه‌ای در این سالاد سریع است. از این سالاد سالم به عنوان یک شام سبک سریع یا برای ناهار لذت ببرید.

مواد تشکیل دهنده

  1. 1 پوند میگوی بزرگ پوست کنده و پخته شده، درشت خرد شده
  2. 3 آووکادوی رسیده کوچک، مکعبی
  3. ½ فنجان تربچه ورقه ای نازک
  4. ¼ فنجان پیازچه نازک ورقه شده
  5. ¼ فنجان روغن زیتون فوق بکر
  6. ¼ فنجان آب لیموترش تازه
  7. 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
  8. 2 قاشق چایخوری شکر گرانول
  9. ¾ قاشق چایخوری نمک
  10. ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
  11. 12 فنجان سبزی مخلوط یا کاهوی رومی خرد شده
  12. گشنیز تازه خرد شده برای تزئین

دستور تهیه

به آرامی میگو، آووکادو، تربچه و پیازچه را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کنید. روغن، آبلیمو، زنجبیل، شکر، نمک و فلفل قرمز خرد شده را در یک کاسه کوچک با همزن بزنید. سس را روی مخلوط میگو بریزید. به آرامی هم بزنید تا خوب پوشش داده شود. سبزیجات (یا کاهو) را بین 6 بشقاب تقسیم کنید. روی آن را به طور یکنواخت با مخلوط میگو و در صورت تمایل با گشنیز تزئین کنید.

12.سالاد پاستا پستو گردو

سالاد پاستا پستو گردو

این سالاد پاستا سرد پستو در یک روز تابستانی شما را خنک می‌کند. گوجه فرنگی تازه و فلفل قرمز بوداده رنگ روشن و آبدار به اینجا اضافه می‌کنند، اما هر یک از سبزیجات سالاد ماکارونی مورد علاقه شما، مانند بروکلی بلانچ شده و فلفل دلمه‌ای تازه، نیز خوشمزه خواهد بود.

مواد تشکیل دهنده

  1. 1 پوند پنه گندم کامل یا پاستا روتینی
  2. 2 فنجان برگ ریحان تازه بسته بندی شده، به علاوه بیشتر برای تزئین
  3. ½ فنجان برگ های جعفری با برگ های صاف بسته بندی شده اندک
  4. ½ فنجان گردوی خرد شده، برشته شده
  5. ½ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  6. 1 حبه سیر، رنده شده
  7. 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  8. 1 قاشق چایخوری نمک
  9. ¼ قاشق غذاخوری فلفل آسیاب شده
  10. ½ فنجان روغن زیتون فوق بکر
  11. 1 عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده
  12. ½ فنجان فلفل قرمز تفت داده شده خرد شده، آبکشی شده

دستور تهیه

  • یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت زیاد بجوشانید. طبق دستورالعمل موجود در بسته بندی پاستا را بپزید. آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
  • در همین حین ریحان، جعفری، گردو، پارمزان، سیر، آبلیمو، نمک و فلفل را در غذاساز مخلوط کنید. سعی کنید ریز خرد شود و در همان حین به آرامی روغن را بریزید.
  • پستو را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و پاستا، گوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید. در صورت تمایل با ریحان بیشتری روی آن بپاشید.
admin
admin
چطور بود؟
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط