Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
طبیعت و محیط زیست
علم و فناوری
فیلم و سرگرمی
گردشگری
مارکتینگ
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
فراهوش
موسسه فراهوش
خانه @ سلامت @ سلامت عمومی @ 10 راه برای پیشگیری و مدیریت کمردرد

10 راه برای پیشگیری و مدیریت کمردرد

by | 24 اسفند 1401 | سلامت عمومی | 0 comments

کمردرد یکی از مشکلات رایج سلامت در جامعه مدرن است و هر روز افراد بیشتری از کمردرد رنج می‌برند. کمردرد بسیار ناراحت‌کننده است و به راحتی می‌تواند زندگی فرد را مختل کند.اکثر افراد بین 20 تا 50 سال حداقل یک بار از کمردرد رنج می‌برند، بنابراین اگر در سنین پایین دچار کمردرد شدید نگران نباشید. این روزها کمردرد مشکل رایجی است.

راهکارهای ما در این مقاله شامل کارهایی است که از کمردرد پیشگیری خواهد کرد و هم اگر دچار کمردرد هستید می‌توان درد آن را کاهش داد و به نوعی آن‌را مدیریت کرد.

انواع کمردرد

کمر درد را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد:

  • حاد: کمردرد حاد چند روز یا حتی چند هفته طول می‌کشد. حتماً به پزشک در مورد درد بگویید تا مطمئن شوید که چیز جدی نیست.
  • مزمن: سه ماه یا بیشتر طول می‌کشد. می‌تواند جدی باشد.

پیشگیری از کمردرد

1. عضلات پشت خود را تقویت کنید.

تمریناتی مانند پلانک با چرخش بالا و کشش های زانو تا سینه عضلات شما را تقویت می‌کند. به یاد داشته باشید که قبل از انجام تمرینات با یک متخصص آن‌ها را بررسی کنید تا از آسیب‌های ناخواسته جلوگیری کنید.

این تمرینات را حداقل دو بار در هفته امتحان کنید:

2. رژیم غذایی سالم داشته باشید.

رژیم غذایی شما باید حاوی کلسیم و ویتامین D کافی باشد تا استخوان‌های شما قوی و سالم بمانند. همچنین، به حفظ سلامت خود در سنین پایین کمک می‌کند، بنابراین این دو موضوع را فراموش نکنید! (کپسول کلسیم + ویتامین D را می‌توانید در داروخانه ها پیدا کنید). علاوه بر این، قبل از استفاده از آنها با پزشک مشورت کنید تا از آسیب ناخواسته در استفاده آنها جلوگیری کنید. استفاده بیش از حد از ویتامین D می‌تواند باعث تجمع کلسیم در خون (هیپرکلسمی) شود که می‌تواند باعث تهوع، استفراغ، ضعف و تکرر ادرار شود. استفاده بیش از حد از ویتامین D ممکن است به درد استخوان و مشکلات کلیوی نیز منجر شود.

همچنین بخوانید  راهنمای کامل تفاوت HIV و ایدز که باید بخوانید!

3. سیگار را ترک کنید.

اگر روزانه سیگار یا ویپ می‌کشید، شانس بیشتری برای ابتلا به کمردرد نسبت به افراد غیرسیگاری هم سن دارید (به غیر از عوامل قد و وزن). سعی کنید سیگار و ویپ را ترک کنید و اگر نمی‌توانید آن را ترک کنید، سعی کنید کمتر سیگار بکشید.

4. صاف بایستید و بنشینید.

راه رفتن و صاف نشستن در طولانی مدت به کمر شما کمک می‌کند.

در اینجا چند حرکت اساسی اما بسیار آسان برای جلوگیری از کمردرد به شما معرفی می‌کنیم:

این ترفند می‌تواند به افرادی که روزانه با کامپیوتر یا لپ تاپ کار می‌کنند کمک کند تا کمردرد خود را کاهش دهند.

5. از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید.

اکثر افراد عادی فکر می‌کنند وقتی کمردرد دارند، حمل یک جسم سنگین برای مدت کوتاهی مشکلی ندارد، اما اینطور نیست. در این مواقع کمر شما می‌تواند به شدت آسیب ببیند. اجسام سنگین را بلند نکنید و سعی کنید برای کمک تماس بگیرید و اجسام سنگین را حداقل با شخص دیگری بلند کنید.

به یاد داشته باشید، اگر چیز سنگینی بلند می‌کنید، زانوهای خود را خم کنید و پشت خود را صاف نگه دارید. به این ترتیب، عضلات پای شما به جای پشت کمر شما استفاده می‌شود.

همچنین بخوانید  مراقبت های قبل و بعد از هایفوتراپی

6. صندلی ماشین خود را تنظیم کنید.

گاهی اوقات وقتی از ماشین خود خارج می‌شوید، در قسمت پایین کمر احساس درد می‌کنید و به سختی می‌توانید از صندلی خود پیاده شوید. دلیل آن این است که بسیاری از مردم این واقعیت را نادیده می‌گیرند که باید صندلی را تنظیم کنند و آن را با ارتفاع خود متعادل کنند تا بتوانند راحت‌تر پشت فرمان بنشینند. مطمئن شوید که می‌توانید همه آینه‌ها را به راحتی ببینید و پدال‌ها باید کاملاً جلوی پای شما باشند.

این نکته می‌تواند از کمردرد و خستگی در سفرهای طولانی جلوگیری کند. اما به یاد داشته باشید که در سفرها و مسیرهای طولانی یا ترافیک‌های سنگین شهری از ماشین پیاده شوید و کمی پیاده روی کنید.

مدیریت کمردرد

7. سعی کنید روی تخت استراحت کنید.

استراحت دادن به ماهیچه‌ها روی تخت می‌تواند درد را کاهش دهد. استراحت، به طور کلی، می‌تواند درد را به طور کامل التیام بخشد. سعی کنید از تشک طبی استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. استفاده از بالش اضافی را فراموش نکنید. آنها می‌توانند به کاهش درد در خواب کمک کنند.

8. سعی کنید ناحیه‌ای را که درد می‌کند ماساژ دهید.

ماساژ دادن قسمت‌هایی که درد دارند می‌تواند درد کمر را کاهش دهد، اما به یاد داشته باشید که از یک متخصص کمک بگیرید، در غیر این صورت ممکن است درد افزایش یابد. اگر در حال حاضر نمی‌توانید به پزشک مراجعه کنید، به فردی که ماساژ را انجام می‌دهد بگویید بیشتر مراقب باشد و آن را به آرامی انجام دهد. پس از کاهش درد، به یک متخصص مراجعه کنید.

9. استفاده از کمپرسور یخ یا گرما را فراموش نکنید.

الف: گرما می‌تواند گردش خون را تقویت کند، و مواد مغذی و اکسیژن به سرعت به مفاصل و ماهیچه‌ها بروند. گردش خون برای ترمیم عضلات آسیب دیده، تسکین التهاب و بهبود خشکی کمر مفید است.

همچنین بخوانید  8 راه ساده برای بهبود سلامتی بدن

ب: یخ همچنین می‌تواند درد کمر را کاهش دهد. یخ را به مدت 10 دقیقه روی کمر خود قرار دهید تا درد، فعالیت عصبی و تورم کاهش یابد.

فراموش نکنید که از کیسه پلاستیکی استفاده کنید تا یخ مستقیماً با پوست شما تماس پیدا نکند و همچنین از حوله استفاده کنید.

10. از دارو استفاده کنید.

گاهی اوقات درد غیر قابل تحمل می‌شود. برخی از داروها را می‌توان بدون اجازه پزشک برای کاهش درد در بدن استفاده کرد. (دقت داشته باشید که بدن شما گاهی به درمانی که استفاده می‌کنید واکنش نشان می‌دهد، بنابراین با احتیاط از آنها استفاده کنید).

تزریق کورتیزون. می‌توان آن را به فضای اپیدورال اطراف نخاع تزریق کرد. کورتیزون یک داروی ضد التهابی است و به کاهش التهاب اطراف ریشه‌های عصبی کمک می‌کند. به یاد داشته باشید که قبل از تزریق از پزشکان کمک بخواهید.

سخن آخر

این نکات می‌تواند به شما در کاهش کمردرد کمک کند و برخی از این نکات به تنهایی می‌توانند کمر شما را به طور کامل درمان کنند، اما همیشه سعی کنید اگر درد بیش از حد است به پزشک مراجعه کنید و از او کمک بخواهید. کمردرد شدید می‌تواند جدی باشد و با استراحت و ورزش قابل بهبود نیست. این می‌تواند باعث تشدید بیماری‌های دیسک مانند فتق یا برآمدگی دیسک، شکستگی‌های خفیف ستون فقرات ناشی از پوکی استخوان، کشیدگی یا پارگی عضلات یا بافت‌های اطراف آن و غیره شود. بنابراین، هرگز از درخواست کمک از پزشک دریغ نکنید.

admin
admin
چطور بود؟
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط