Generic selectors
Exact matches only
جستجو بر اساس عنوان
جستجو بر اساس مطلب
Post Type Selectors
بر اساس دسته بندی
آی تی
اصناف و صنایع
اقتصاد
امور زنان
بلاکچین و ارز دیجیتال
بهترین ها
تعمیرات
تغذیه
تکنولوژی
توسعه مهارت‌ها
حیوانات خانگی
خانه و دکوراسیون
داستان کوتاه/ نقد ادبی
دسته‌بندی نشده
رابطه و ازدواج
رهبری و مدیریت
روان‌شناسی
رویدادها
سبک زندگی
سرگذشت‌ها
سلامت
سلامت عمومی
طبیعت و محیط زیست
علم و فناوری
فیلم و سرگرمی
گردشگری
مارکتینگ
مد و زیبایی
مدیریت و کسب‌وکار
موبایل و کامپیوتر
موسیقی
نوشته های خواندنی
هنر و ادبیات
هنرهای تجسمی
ورزش
پذیرش پست مهمان در یونویس
خبر فوری
خانه @ سبک زندگی @ امور زنان @ 8 نکته سلامت روان زنان که باید بدانید!

8 نکته سلامت روان زنان که باید بدانید!

by | 12 دی 1402 | امور زنان, روان‌شناسی | 0 comments

سلامت روان یکی از جنبه‌های رفاه کلی است، به ویژه برای زنان. این به سادگی بر نحوه تعامل افراد از نظر ذهنی، عاطفی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد. این نکات می‌تواند به شما در بهبود سلامت روان زنان کمک کند.

اختلالات سلامت روان زنان بیشتر از مردان است. در حالی که زنان پیش از این همه‌گیری، سلامت روان و رفاه ضعیف‌تری را نسبت به مردان گزارش کرده بودند، ارزیابی‌های اولیه در آغاز قرنطینه(کرونا) نشان داد که سلامت روان زنان از آوریل 2020 کاهش بیشتری نسبت به مردان داشته است. با چالش‌های همه‌گیری، نظارت از راه دور بیماران. به عنوان یک فناوری مهم که می‌تواند مراقبت از سلامت روان را بهبود بخشد، در حال ظهور است.

از آنجایی که سلامت روان با سلامت کلی مرتبط است، زنان باید از سلامت روان خود مراقبت کنند. این وضعیت سلامت روان می‌تواند به طور قابل توجهی بر تمام جنبه‌های زندگی یک زن تأثیر بگذارد. در اینجا هشت تکنیک ساده برای کمک به زنان در حفظ سلامت روان خود آورده شده است.

مقاله “۱۰ موضوع برتر سلامت زنان” را حتماً مطالعه کنید تا هم سلامتی فیزیکی و هم سلامت روانی خود را ارتقاء دهید.

1.خودت و هر کاری را که انجام می دهی را دوست داشته باش.

خود مراقبتی برای سلامت روانزنان

خود را با مراقبت، مهربانی، احترام و عشق. با عشق از کار خود نهایت استفاده را ببرید تا از استرس و فرسودگی شغلی جلوگیری کنید. تصور کنید افکارتان آنقدر شاد و از کاری که انجام می‌دهید لذت می‌برند، متوجه می‌شوید که به راحتی و بدون نگرانی یا مسئولیت کار می‌کنید.

به یاد داشته باشید که برای سرگرمی‌ها، استراحت‌ها و کارهای مورد علاقه خود و همچنین تفریحات و تایم فیشال و میک آپ خود وقت بگذارید. به این ترتیب، از اینکه چقدر زندگی شما می‌تواند غنی و کامل شود، شگفت زده خواهید شد. به عنوان مثال، خودتان را در یک سالن، مراقبت از پوست، حمام، یا حتی جدول کلمات متقاطع روزانه یا کتاب‌هایی که از خواندن آنها لذت می‌برید، درمان کنید. گل و گیاه پرورش دهید؛ شرکت در کلاس‌های رقص؛ نواختن ساز را یاد بگیرید یا در زبان دیگری مهارت پیدا کنید.

همچنین بخوانید  چگونه با افسردگی از دست دادن حیوان خانگی کنار بیاییم؟

حتماً مقاله “تعادل زندگی و کار برای زنان | 6 راه حل” را مطالعه کنید.

2.به گردش در طبیعت بروید.

ما می‌توانیم سطوح درگیری خود با طبیعت را در سه سطح دسته بندی کنیم. اولین مورد درگیر شدن با طبیعت مانند تماشای یک نقاشی از یک منظره شگفت انگیز طبیعت است. دوم بودن در حضور طبیعت واقعی مانند حضور در پارک برای یک پیک نیک خانوادگی. سوم از طریق مشارکت فعال با طبیعت مانند باغبانی و کوه نوردی یا دویدن است.

گذراندن زمان در طبیعت یا گنجاندن آن در زندگی روزمره ممکن است سلامت روحی و جسمی شما را افزایش دهد. جدای از آن، در نهایت آرامش را برای شما فراهم می‌کند. پیک نیک، یک سفر کوتاه پیاده روی، یا حتی پرورش غذا یا گل، ورزش کردن در بیرون، یا قرار گرفتن در نزدیکی حیوانات ممکن است تأثیر مثبتی داشته باشد. این می‌تواند به شما کمک کند کمتر احساس تنهایی کنید، زمان بیشتری را برای استراحت اختصاص دهید، خلق و خوی خود را بهبود بخشد، احساسات تنش یا عصبانیت خود را کاهش دهید، با طبیعت ارتباط بیشتری برقرار کنید، و با افراد جدید در منطقه خود ملاقات و آشنا شوید.

3.غذای مقوی بخورید.

در مجموع، 21 مطالعه از ده کشور جهان به یک الگوی غذایی مناسب دست یافتند: یک الگوی غذایی که با مصرف زیاد میوه، سبزیجات، غلات کامل، ماهی، روغن زیتون، لبنیات کم چرب و آنتی اکسیدان‌ها مشخص می‌شود و مصرف کم غذاهای حیوانی ظاهراً با کاهش خطر افسردگی مرتبط است.

افرادی که غذاهای مغذی زیادی مصرف نمی‌کنند ممکن است در دراز مدت بر سلامت روان آنها تأثیر منفی بگذارد. مغز مانند بقیه بدن شما به طیف وسیعی از مواد مغذی برای عملکرد صحیح نیاز دارد. سلامت ذهن، از یک رژیم غذایی سالم است، درست مانند سلامت جسمانی. خوردن یک رژیم غذایی سالم و کامل، مواد مغذی مورد نیاز بدن را برای عملکرد صحیح فراهم می‌کند. در غیاب یک رژیم غذایی متعادل، بدن شما بیشتر مستعد ابتلا به بیماری، آلوده شدن، خستگی، عدم عملکرد مناسب و حتی رنج بردن از مشکلات سلامت روان است.

4.به اندازه کافی خوابیدن.

به گفته محققان، کمبود خواب با خطر بالای غم و اندوه مرتبط است. خواب به بدن و مغز شما این امکان را می‌دهد که از فشارهایی که در طول روز با آن مواجه هستند، رها شوند. بعد از یک خواب خوب، عملکرد بهتری دارید و بهتر قضاوت می‌کنید. این باعث می‌شود احساس بیداری و اشتیاق بیشتری داشته باشید، افکار خود را پاک کنید و با دیگران بهتر کنار بیایید. همچنین به بدن شما کمک می‌کند تا قوی، سالم و مقاوم در برابر بیماری باشید. اکثر افراد برای عملکرد فیزیکی و ذهنی عالی به ۸ ساعت خواب در هر شب نیاز دارند، اما برخی از بزرگسالان به ۹ ساعت خواب نیاز دارند.

همچنین بخوانید  رابطه سمی مادر و دختر | علل و راه کارها

5.سطح متوسط ​​فعالیت یا ورزش را حفظ کنید.

ورزش متعادل برای سلامت زنان

با توجه به سلامت جسمانی خود می‌توان سلامت روانی خود را بهبود بخشید. گفته می‌شود که ورزش، مغز شما را به تولید هورمون‌های شادی تشویق می‌کند. عزت نفس و توانایی شما برای تمرکز، خواب و احساس بهتر ممکن است با ورزش منظم بهبود یابد. مغز و سایر اندام‌های ضروری شما نیز با ورزش منظم محافظت می‌شوند. برای ورزش کردن لازم نیست به باشگاه بروید یا ورزش کنید. پیاده روی در پارک، باغبانی یا انجام برخی کارها در اطراف خانه ممکن است شما را سالم و فعال نگه دارد.

کارشناسان توصیه می‌کنند که اکثر افراد حداقل پنج روز در هفته به مدت 30 دقیقه ورزش کنند. از حرکات ورزشی، رقص‌های هیجان انگیز در برنامه روزمره خود برای فعال ماندن استفاده کنید. زمانی که ورزش می‌کنید، روی فرم می‌مانید و خلق و خوی شما بهبود می‌یابد در حالی که سطح اضطراب پایین می‌آید.

6.یاد بگیرید چگونه با استرس مقابله کنید.

استرس بخشی اجتناب ناپذیر از زندگی است، چه بخواهید چه نخواهید. بر اساس گزارش موسسه استرس آمریکا، تقریباً 33٪ از جمعیت از سطوح استرس بالا رنج می‌برند که 77٪ مشکلات سلامت جسمی و 73٪ دیگر مشکلات سلامت روان را تجربه می‌کنند.

تمرین‌های تمدد اعصاب مانند یوگا، مدیتیشن، درمان‌های یک دقیقه‌ای استرس، تای چی، ورزش، بازی با حیوان خانگی، نوشتن ژورنال یا هر سرگرمی دیگری می‌تواند به شما در مقابله با استرس و اضطراب کمک کند. به یاد داشته باشید که شاد باشید، لبخند بزنید و طنز و زیبایی زندگی را در آغوش بگیرید. طبق تحقیقات، خنده سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، درد را کاهش می‌دهد، سیستم عصبی را آرام می‌کند و سطح استرس را کاهش می‌دهد. به شما کمک می‌کند آرام شوید و ضربان قلب را کاهش می‌دهد.

استرس مزمن می‌تواند به افسردگی که یک اختلال خلقی جدی است کمک کند. برای اطلاعات بیشتر در مورد افسردگی مقاله ما را با عنوان ” افسردگی چیست؟” حتما بخوانید.

همچنین بخوانید  جذاب ترین مدل موهای ترند سال 2023 برای خانم ها

7.گوشی خود را برای مدتی کنار بگذارید.

تلفن ضروری است، اما اگر همیشه از آن استفاده کنید، متوجه نمی‌شوید که چقدر سریع تمام وقت و انرژی شما را مصرف می‌کند. پرداختن به روندها، اخبار فعلی، ایمیل، شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌های کاربردی، وقت گیر و استرس‌زا است. حداقل یک ساعت گوشی خود را خاموش کنید و خود را در حالت آرامش قرار دهید. خلاص شدن از خواسته‌های تلفن، آزادی و آرامش خاطر را برای شما فراهم می‌کند.

8.زمان با کیفیتی را با خانواده و دوستان سپری کنید.

گذراندن وقت در کنار خانواده و دوستان

خانواده و دوستانی که در صورت نیاز در کنار شما هستند، می‌توانند به شما کمک کنند تا با فراز و نشیب‌های زندگی کنار بیایید. همراهی با عزیزان ممکن است باعث شود که احساس بهتر و ارزشمندتری داشته باشید. آنها ممکن است توصیه، راهنمایی و دیدگاه‌های دیگری را در مورد هر آنچه در ذهن شماست ارائه دهند.

جمع بندی

سلامت روان زنان به رفاه روانی و وضعیت عاطفی زنان اشاره دارد. این شامل شرایط، تجربیات و چالش‌های مختلف سلامت روانی است که مختص زنان است یا بر آن‌ها تأثیر متفاوتی نسبت به مردان می‌گذارد.

زنان بیشتر احتمال دارد که برخی از شرایط سلامت روان از جمله افسردگی، اختلالات اضطرابی، اختلالات خوردن و اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) را تجربه کنند. این شرایط می‌تواند تحت تأثیر عوامل بیولوژیکی، هورمونی، اجتماعی و فرهنگی باشد.

متاسفانه زنان به طور نامتناسبی تحت تأثیر خشونت مبتنی بر جنسیت، از جمله خشونت خانگی، تجاوز جنسی، و خشونت شریک جنسی قرار می گیرند. چنین تجربیات آسیب زا می‌تواند اثرات عمیق و طولانی مدت بر سلامت روان داشته باشد و منجر به افسردگی و اضطراب شود.

انگ سلامت روان می‌تواند به ویژه برای زنان چالش برانگیز باشد. هنجارها و کلیشه‌های اجتماعی ممکن است زنان را از کمک خواستن، ابراز احساسات یا بحث درباره سلامت روانی خود منصرف کند.

ارتقای سلامت روان زنان نیازمند رویکردی جامع است که شامل بی‌اعتنایی به سلامت روان، بهبود دسترسی به خدمات سلامت روان، پرداختن به مسائل خاص جنسیتی و ترویج برابری جنسیتی است. بسیار مهم است که یک محیط حمایتی و فراگیر فراهم شود که در آن زنان احساس کنند برای کمک گرفتن، دریافت مراقبت مناسب و اولویت دادن به رفاه روانی خود قدرت دارند.

admin
admin
چطور بود؟
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان فعال

مطالب مرتبط